hamed 111 (13-07-14)
با عرض سلام خدمت اساتید محترم. یک مشکلی با بازی کرایسیس 3 دارم و اون اینه که در مرحله اول بازی وقتی که اون مرده تفنگا بهم میده و میخوام شروع به بازی کنم میوفتم توی آب برای رفع این مشکل باید چیکار کنم. سپاس.
hamed 111 (13-07-14)
من پارسال خیلی بازی کرایسیس3 رو میکردم الان یادم نیست دقیق! درست اول بازی رو میگی؟
میتونی عکس بذاری؟
Morteza.m1371 (13-07-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز.
آره اول بازی را میگم دقیقا بعد از مرحله تمرینی که تازه شخصیت اول بازی از اون دستگاهه میاد بیرون هوا هم بارونیه عکس هم نمیشه چون تا میخوام شروع ب بازی کنم میوفتم داخل آب.
در ضمن شما آپدییتی از بازی داری؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (13-07-14)
سلام.
شاید مشکل از کرکتون باشه. ;)
hamed 111 (13-07-14), Morteza.m1371 (14-07-14)
سلام نیگاه کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادم اومد کجارو میگی اصلا نیاز به آپدیت نداره و از منو اول بازی مستقیم برو تو بازی
تمرینها اونجایی که اطرافش باز وسیع مه آلود هست اجباری نیس!
منو رو دقیق بخون من 5دقیقه اونجا گیر کرده بودم ولی یادمه خیلی راحت بود گذر ازش! طوری که خودم خندم گرفته بود
دیسک هاشو نارم اگه نه نصب میکردم دقیق میگفتم چیکار کنی
Morteza.m1371 (14-07-14)
باید تند تند Space بزنی تاردشی
hamed 111 (14-07-14), Morteza.m1371 (14-07-14)
خسته نباشید.
من در اینکه چطور بازی را برم مشکلی ندارم .
دوستان بد متوجه شدید مشکل من اینه که تا میخوام شروع به بازی کنم انگار زمین باز میشه میوفتم توی آب حالا میخوام بدونم چطور میشه این مشکلا رفع کرد.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب یه عکسی از level بازی یانوشته ی اون موقع گیر کردن بزارید بهترراهنمایی کنیم
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شما کرکو عوض نکردی داری داد میزنی اینجا ! خو عوض کن بعد اگه نشد بیا باز بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من بازی watch dogs آخرین نسخه رو گرفتم با این dlc جدیدش حالا میخوام برم تو بازی تو لودینگش گیر میکنه uplay هم درست کردم کرک هم کردم خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks