mehrdad_ab (22-03-13), Rezasam1 (02-04-13)
فایل Repair بازی رو اجرا کن.اگه درست نشد ابتدا از WTF ات یک Backup بگیر و پاکش کن و بعدش Repair رو اجرا کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط codoine برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (22-03-13), Rezasam1 (02-04-13)
anjam dadam nashod chikar konam lotfan komak konid manam dargiram برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید FAASSSTTTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی repair رو میزنم میگه اینترنت نداری در صورتی که دارم
با run as adminestor
هم نشد
آخرین ویرایش توسط shadowlike در تاریخ 01-04-13 انجام شده است
لطفا جواب بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال زیاد نیاز به VPN داری گرچه یادم نیست که Repair فقط فایل هارو برای ایراد چک می کرد و بدون دانلود سعی می کرد تعمیر انجام بده یا اطلاعات و فایل از سرور بلیزارد می گرفت که به احتمال زیاد مورد دوم هست و در این صورت نیاز به VPN داری چون IP ایران Ban هست.میتونی کلاینت سالم بازی رو از گیم نت ها یا سایت های فروش سی دی کی هم بخری.
Rezasam1 (02-04-13)
من خودم این بازی رو از گیم نت خریدم روی دو تا فلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با v.p.n دوباره ارور داد
آخرین ویرایش توسط shadowlike در تاریخ 03-04-13 انجام شده است
سلام دوستان من در نصب بازی مشکل دارم. این اخطار رو میده؟ کسی میدونه مشکل من چیه وچطوری برطرف میشه. ویندوز7 دارم وحتی ویندوز xpهم تست کردم بازم همین اخطار رو داد.لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.36710900380877370861.jpg
|
میتونی بازیتو ببری همون گیم نتی که گرفتی روی سیستم اونا امتحان کنی که اول مطمئن شیم مشکل از کلاینتت هست یا دستگاهت.اگه از دستگاهت باشه ویندوز دوباره نصب کنی راحت تری تا بخوای اشکال یابی کنی(گرچه من تا حالا از همون موقعی که wow عرضه شد تا الان مشکل زیادی واسه انجام این بازی نداشتم چون نسبت به حجم و ساختارش لانچر و کلاینت روونی داره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadowlike برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از فایلت هست.اگه با دی وی دی داری نصب می کنی یبار پاکش کن اگه درست نشد باید کلا عوضش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisi700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 02-06-13 انجام شده است
سلام من بازی GTA IVرودارم ولی بازی کمی تیک میزنه چی کارکنم؟
سلام دوستان
من بازی Call of Duty Modern Warfare 3 دانلود کردم 16 گیگی بعد که کراکشم میریم تو پوشه بعد نمیدونم چرا بازی بالا نیماد این ارر میده
54180214971009886825.png
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saheb22 در تاریخ 21-08-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks