برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ODYSSEUS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
یک سرچی در اینترنت انجام دادم و مشکلی مشابه شما در یکی از فروم های خارجی مطرح شده بود که در جواب اون ذکر شده بود که شما باید سرویس Cryptographic رو بر روی حالت Automatic قرار بدید:
حالا مراحل انجام کار :
Start the Administrative Tools utility in Control Panel.
Double-click Services.
Right-click Cryptographic Services, and then click Properties.
Click Automatic for Startup type, and then click Start.
nothing is as it seems
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ODYSSEUS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر میشه ایرادتون رو توی کد قرار بدید که خوانا بشه ممنون میشم تا در اسرع وقت پاسخ شما داده بشه
New Season
ODYSSEUS (02-02-12)
با سلام.به توصیه mohamad70 عمل کردم ولی متاسفانه فایده ای نداشت.وضعیت service حالت started است.مشکلی که برای نصب Direct X دارم اینطور است که موقع نصب با این پیام مواجه می شوم:کد:a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid
سلام به همه من بازی کالاف 8ونصب کردم اجرا میشه تمومشم کردم فقط مشکل من اینه میخوام multiplayerشوبازی کنم که به محض اینکه روش کلیک میکنم بیرون میاد اگه کسی چیزی بلده بیاد توضیح بده وراهنمایی کنه
The-Joker (12-09-12)
|
با سلام
من مشکل پیدا نکردن فایل بازی در هنگام نصب پچ دارم
وقتی میزنم پچ نصب بشه سرچ میکنه تا فایل بازی رو پیدا بکنه ولی وقتی به فایل بازی میرسه 2 ثانیه مکث میکنه بعد به جستجوش ادامه میده و در آخر سر هم مینویسه نمیدونم فایل پیدا نشد و این پچ بازیتونو ساپورت نمیکنه میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟
بازی کرایسیس 2 پچ 1.9
The-Joker (12-09-12)
سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل به خاطر اینه که بازی شما نسخه ی کرک شده است ، باید نسخه ی اصلی باشه یا اینکه حداقل یه کرک ارجینال براش پیدا کنید و با اون نصبش کنید .
منم همین مشکلو داشتم و با کرک اورجینال مشکلم حل شد .
سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashil.h11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون بازی شما نسخه ی کرک شده هستش ، مالتی پلیر به صورت مجزا وجود داره و شما باید برایه مالت پلیرش هم یه کرک جداگانه دانلود و نصب کنید .
العان سرور هایه Alter و TeknoGods برایه آنلاین بازی کردن MW3 باز هستند .
من خودم با Tekno بازی می کنم .
اگه دوست داشتی بگو تا کرکشو برات آپلود کنم و طریقه ی نصبش هم بهت بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (12-09-12), Over_Cracker (12-09-12)
اگر آپلود کنین که دیگه عالی میشه پس لطفا لطف کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (12-09-12)
دوباره سلام عزیز دل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرما اینم کرک ، آموزش راه اندازی سرورشم بهت پخ می کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.mediafire.com/?mlk5z3mi38lmy3g
nima_hl (12-09-12)
سلام دوستان من در هنگام اجرای بازی wowبه این erorrبرمیخورم میشه کمک کنین؟
this application has encountered a critical error:
ERROR#134(0*85100086)fatal condition
program:E:\3.3.5a\wow.exe
failed to read file WORLD\wmo\azerot\buildings\goldshireblacksmith.wmo
press OK to eyerminate the application.
آخرین ویرایش توسط codoine در تاریخ 21-03-13 انجام شده است
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks