Rezasam1 (19-06-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط radeon_phenomii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پر واضحه که 9600 از گرافیک 5550 قویتره
Rezasam1 (19-06-11)
دوست عزیز 5550 گرافیک ضعیفیه و Black Ops برای این کارت خیلی زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط radeon_phenomii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9600GT از کارت فعلی شما قوی تره و طبیعیه که دوستتون بازی رو روون تر بازی کنه
nothing is as it seems
Rezasam1 (19-06-11)
|
تو رو خدا یه سوال دارم جواب بدین .از بس این بازی رو نصب کردم و نشد دیگه کوفته شدم.من بازی crysis warhead رو کامپیوتر میندازم و شروع به نصب می کنه ولی وسطش یه پیغام می ده که ok می زنی خارج می شه .زیاد نصبش کردم ولی نشد.عکس این پیغام تو عکس زیر هست .ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelylove برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به انجمن خوش اومدین
کاش یه پست جدید میدادین تا با این پست بهم نریزه
به هر حال ...
خب ارور مذکور نشون میده که فایل مربوطه رو نمیتونه بخونه
اکثر dvd گیم های موجود در بازار با سرعت بالا رایت میشن و کیفیت مطلوبی ندارن و میبینیم که dvd ها با وجود اینکه سطح صیقلی و صافی دارن ایجور ارورهایی رو میدن!
شما باید از روی یه dvd دیگه بازیتون رو نصب کنید.
Rezasam1 (19-06-11)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelylove برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر مواقعی که با پیغامی مشابه شما روبه رو شدم به خاطر کثیف بودن سطح DVD یا CD بوده
پیشنهاد میکنم یکی دوبار سطح DVD رو با خش پاک کن تمیز کنید به احتمال زیاد مشکلتون برطرف میشه
موفق باشید
nothing is as it seems
با سلام
دوستان میشه یک کرک سالم با روش استفاده ازش برای
AssassinsCreed 1 بزارید
با عرض سلام من در نصب بازی hunted the demons forge دچار مشکل میشوم که خطای مورد نظر رو در قسمت زیر آپلود کردم لطفا به من بگویید چی کار کنم (میدانم که کار زیادی از شما خواستم ولی ازتون خواهش میکنم که کمکم کنید)
http://www.4shared.com/file/NaYHVnrr/image.html
وقتی Crysis 2 رو نصب میکنم در نصب دی وی دی اولش هیچ مشکلی نداره اما در دی وی دی دوم صفحه اینستال هنگ میکنه به این شکل : http://myup.ir/images/02065214355433117734.jpg
بعد از چند دیقه هم صفحه اینجوری میشه : http://myup.ir/images/53654993246102308407.jpg
آخرین ویرایش توسط smbw_taker در تاریخ 24-08-11 انجام شده است
|
سلام به همه
وقتي بازي splinter cell conviction كامل نصب ميشه و بعد وارد بازي ميشي وبعد از نشون دادن آرم ubisoft و ... قبل از وارد شدن به منو اصلي تو قسمت loading گير ميكنه و اصلا وارد منو اصلي نميشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلامهر وقت می خوام direct X رو نصب(install) کنم,با این پیام مواجه می شوم:a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is validدر نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوقف می شود. چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟با سپاس از پاسخ شما!
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks