Quick (10-04-09)
دوست عزیز شما به هیچ سریالی احتیاج ندارید! وقتی بازی رو اجرا کردید برنامه Rockstar Games Social Club اجرا میشه! skip login رو بزن و بعد هم پلی رو بزن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi6962 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته باید از یه کرک مناسب استفاده کنی!
موفق باشی
Quick (10-04-09)
خیلی ممنون از پاسختون اگه بازم به مشکل بر خوردم ازتون کمک میگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alinice321 (10-04-09)
|
سلام از راهنمائیتون ممنون بالاخره وارد بازی شدم اولش دوربین هی تکون میخورد که با کرک رازور1911 درست شد اما حالا مشکلم اینه که وقتی بازی میکنی انگار روی هوا هستی هیچ جاده ای نیست میتونی کمکم کنی.آیا سخت افزاری یا از خود بازی گرافیکم 512 nvidia رم 1gb سرویس پگ 3 ام هستم.
چرا دوست عزیز برای این مشکل برنامه ای وجود داره؛ ولی ابتدا بهتره این پچ رو دانلود کنی و تست کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi6962 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTAIV_Patch_1030
بعد از نصب از این کرک استفاده کن!
http://www.megaupload.com/?d=SXVAGADA
http://www.zshare.net/download/57879426b84a4b96/
سلام پچ رو نصب کردم بعد کرک اما erore ws10 اومد بازی رو پاک کردم دوباره ریختم بازم همینجوری شد.البته ازکرک رازور 1911 استفاده کردم.میشه کمکم کنید دیگه دارم از دست gta iv شاکی میشم.من حاظرم حتی سیستم خودمو ارتقا بدم بگید چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوان.
دوست عزیز من درست متوجه حرفهاتون نشدم! یعنی وقتی بازی رو دوباره نصب کردید بدون اینکه پچ جدید رو نصب کنید این ارور رو میده؟! این از اون ارورهای سخته!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi6962 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول برید داخل Add or Remove Programs برنامه microsoft Games for windows رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، همچنین Direcx رو نصب کنید!!!
اگه درست نشد بازی رو دوباره نصب کن و از این پچ استفاده کن، اونو نصب نکن!!
GTAIV_Patch_1020
دانلود کرک
Quick (12-04-09)
سلام نه پچ رونصب کردم کرکم نصب کردم این ارورو داد.
بازی رو نصب کردم پچ 1030 نصب کردم کرک رازور1911 روهم نصب کردم بعدش که اومدم برم توی بازی ارور ws10 داد. دمت گرم داداش اگه راهی میدونی بگو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز این کارهایی که گفتم رو انجام بده ببین چی میشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi6962 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول برید داخل Add or Remove Programs برنامه microsoft Games for windows رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، همچنین Direcx رو نصب کنید!!!
اگه درست نشد بازی رو دوباره نصب کن و از این پچ استفاده کن، اونو نصب نکن!!
GTAIV_Patch_1020
دانلود کرک
Quick (14-04-09)
آقا دمت گرم خیلی خیلی با حالی بالاخره درست شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید microsoft Games for windows رو پاک کردم دباره ریختم حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکمی کنده ولی از هیچی خیلی بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون از اینکه کمکم کردین. راستی برای این بازی چه جوری باید joystick گزاشت؟
باتشکر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks