Assassin's Creed رو کسی تموم کرده؟آخرش این علامتها که کف زمین میبینی چیه ؟Free Run نداره؟نمیشه بدون معموریت توی شهر چرخید ؟
سلام کامپیوتر من در هنگام اجرای بازی بستکبال ان بی ا لایو صفر هشت و بازی جی تی ای پنج وهشت اخطار dont sendمیده وباید از بازی خارج شوم لطفا راهنمایی بفر مایید. با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Assassin's Creed رو کسی تموم کرده؟آخرش این علامتها که کف زمین میبینی چیه ؟Free Run نداره؟نمیشه بدون معموریت توی شهر چرخید ؟
arven_andomil (20-09-08)
|
عزیزم این مشکل رو توی تاپیک " حل مشکل در نصب و اجرای بازیها"مطرح بفرمایید اینجا مشکلات در مراحل و تمام کردن بازی رو مطرح کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ساجد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (10-09-08)
با سلام . آقا من توی این بازی u r empty این قسمتش گیر کرم.از کدوم قسمت باید خارج بشم ؟ کسی بلده ؟گیر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمی از مرحله میتونی بگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
آره اسم مرحله TRAM هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من توی بازیه Gears Of War اون قسمتی که باید RAAM رو بکشیم گیر کردم این پرنده ها که دورشن نه می زارن ما فرار کنیم نه می زارن بکشیمشون اونم همش میاد نزدیکمون من چیکار کنم
لطفآ کمک
الان میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجایی هستی که ماشین دارین یا هنوز به ماشین نرسیدی؟
منظورت کدوم Raam هست؟
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 20-09-08 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
اون علامتها معلوم نمیشه.اخه این یه سه گانه هست که تو قسمتهای بعدی داستان کاملتر میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی همینجوری بچرخی ولی اخه میخوای چه کار کنی؟؟؟تو شهر که خبری نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Quick (20-09-08)
اونجا که سربازا دستگیرم میکنن . با مشت و لگد میرم پیش رئیسشون. بعد رئیسه یه تفنگ و یه نامه میده . بعد خودش میمیره . من از اون بالا میرم پایین همه رو میکشم.بعد راهی نیست که از اونجا خارج بشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه هنوز به ماشین نرسیدم !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks