AMD>INTEL (29-09-14), Morteza.m1371 (29-09-14)
ممنون داداش مرتضی بابت پاسخگویی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه سوال دیگ هم داشتم با اجازت میپرسم.. ولفنشتاین نیو اردرو بازی کردی؟
AMD>INTEL (29-09-14), Morteza.m1371 (29-09-14)
خواهش میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سوالت فقط اینه که من بازی کردم متاسفانه خیر(کلا از بازیهای ولفنشتاین خوشم نمیاد).
ولی اگه در مورد خود بازی سوال داری بپرس تا دوستان جواب بدن.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (29-09-14), darvishkhoob (30-09-14), JiMmY.j (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم این اولین نسخش که نصب کردم اره داداش یه سوال داشتم من همون اول بازی گیر کردم :D
اول بازی که تاز هوا پیا سقوط میکنه و میخوای ازش خارج بشی همون یکی از این موجودا که شکل ربات میخواد بیاد داخل هواپیما نمیدونم چجوری رد کنم اونای که بازی کردن میدونم کجارو میگم :D
یه کامنتم تو پست واچ داگز گذاشتم ممنونم میشم اگ بتونی بهم جواب بدی عرض معذرت که وقتت میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگم داشتم که مربوط به این پست نیست الان که در خواست دوستی دادی چرا میزنم رو ذخیر اتفاقی نمیفته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
خیلی شرمنده ام چون بازی را نرفتم نمتونم چیزی بگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب باید درخواست دوستی منا تایید کنی تا در لیست دوستانت قرار بگیرم.همون کاری که انجام دادی و آقا مجتبی در لیست دوستانت قرار گرفت را انجام بده.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
داش دشمنت شرمنده باش این چه حرفیه هرچیم جوابم دادی ازت ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببین ادد شدی اددت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هرکی بازیرو انجام داد بود یه نظری میده
AMD>INTEL (30-09-14), Morteza.m1371 (30-09-14)
خیلی معذرت دیگه که نتونستم کمکت کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله الان درست شده.لطف کردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روز که بشه بچهای گیمر پاسختونا میدن.منم سعی میکنم کمکت کنم.
سپاس.
AMD>INTEL (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
سلامی دو بار داداش باز مزاحم شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخواستم بدونم اون بازیهای که در بالا گفتم کی وارد میشنو واین سیستم جواب میدن به نظرت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu core i5 760 8mb cache
ram: 8 gb
vga: gigabyete r9270x 2gb oc
Morteza.m1371 (30-09-14)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاریخ عرضه بازیهای مذکور شما غیر از پی اس گفته شد.
در مورد سیستمتون فکر نکنم به مشکل خاصی برخورد کنید.باز آقا امید بهتر میدونه.
سپاس.
AMD>INTEL (30-09-14)
|
خوبی داداش خسته نباشی اره تاریخشو گفتی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی به نظرت میش رو این سیستم اصلا جواب ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟پس باید خیلی گردن کلفت باش بازیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون این سیستمم که پاین نیس که اصلا رو این جواب نده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید محبوری بری کنسول بخری اگ جواب دیگ باید بری هزینهای نجومی کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزار داش امیدم بیاد ببینم نظر اون چیه ممنون داش بابت پاسخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (30-09-14)
فعلا سیستم شما با هیچ بازی مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (30-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks