ممکن است نسخه سیو با نسخه بازی شما فرق داشته باشه اما مطمئن نیستم. یک نکته رو مد نظر داشته باشید. از اونجایی که هنوز خود بازی رو دوباره نصب ندارم نمی تونم فعلا راهنمایی دقیق بکنم چون نام کامل پوشه ها و گزینه های موجود در بازی جلوی روم نیستن. (اگه از این موارد عکس بگیرید بهتر می تونم راهنمایی کنم) اما اگه سیو های خودتون به طور خودکار در پوشه ای با نام کاربری خودتون از قبل قرار داده شده اند بهتر است سیو های دانلودی رو در همون فولدر قرار ندید. یعنی مثلا برای سیو دانلودی دوم فولدر CHIKU که دانلود کردید (در سیو دوم که دانلود کردید) رو در My Document/Hitman Blood Money کپی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا این نسخه کم حجمی که دانلود کردم به نظر میاد مشکل داره و شاید مجبور شم نسخه کامل رو دانلود کنم که طول میکشه به احتمال شب بتونم دانلود کنم. همونطور که گفتم اگه یه عکس از ارور و صفحه مورد نظر بگیرید راحت تر می تونم کمک کنم. همچنین می تونید سیو های دیگه ای رو هم امتحان کنید. (لینک سیو های دیگر). در این لینک سیو برای تک تک مراحل وجود داره و کافی هست فولدر John رو در فولدر My Documents/ Hitman Blood Money قرار بدید. (فقط دقت داشته باشید این سایت یکم به نظر شلوغ میاد و برای همین یکم در این صورت باید صبر کنید تا بعد از انتخاب سیو مورد نظرتون گزینه دانلود ظاهر بشه)
Bookmarks