دوست عزیز این یکی فک کنم جواب داد چون نام که خودم گذاشته بودم تو load بازی تغییر کرده بوده ولی هر چی روش کلیک میکنم میکه load filed بعد کانکشنا که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!:1. (12):
Printable View
دوست عزیز این یکی فک کنم جواب داد چون نام که خودم گذاشته بودم تو load بازی تغییر کرده بوده ولی هر چی روش کلیک میکنم میکه load filed بعد کانکشنا که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!:1. (12):
ممکن است نسخه سیو با نسخه بازی شما فرق داشته باشه اما مطمئن نیستم. یک نکته رو مد نظر داشته باشید. از اونجایی که هنوز خود بازی رو دوباره نصب ندارم نمی تونم فعلا راهنمایی دقیق بکنم چون نام کامل پوشه ها و گزینه های موجود در بازی جلوی روم نیستن. (اگه از این موارد عکس بگیرید بهتر می تونم راهنمایی کنم) اما اگه سیو های خودتون به طور خودکار در پوشه ای با نام کاربری خودتون از قبل قرار داده شده اند بهتر است سیو های دانلودی رو در همون فولدر قرار ندید. یعنی مثلا برای سیو دانلودی دوم فولدر CHIKU که دانلود کردید (در سیو دوم که دانلود کردید) رو در My Document/Hitman Blood Money کپی کنید.نقل قول:
فعلا این نسخه کم حجمی که دانلود کردم به نظر میاد مشکل داره و شاید مجبور شم نسخه کامل رو دانلود کنم که طول میکشه به احتمال شب بتونم دانلود کنم. همونطور که گفتم اگه یه عکس از ارور و صفحه مورد نظر بگیرید راحت تر می تونم کمک کنم. همچنین می تونید سیو های دیگه ای رو هم امتحان کنید. (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. در این لینک سیو برای تک تک مراحل وجود داره و کافی هست فولدر John رو در فولدر My Documents/ Hitman Blood Money قرار بدید. (فقط دقت داشته باشید این سایت یکم به نظر شلوغ میاد و برای همین یکم در این صورت باید صبر کنید تا بعد از انتخاب سیو مورد نظرتون گزینه دانلود ظاهر بشه)
بازم ممنون شرمنده ام:give_rose:نقل قول:
حالا این یکی را امتحان کنم..
بازم همون اخطار را میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب عزیز من تست رو انجام دادم برای من مشکلی نداشت. فولدر John رو از آخرین لینک سیوی که دادم در Documents\Hitman Blood Money\Profiles کپی کردم و در داخل بازی از Profile خودم خارج شدم و Profile دیگر رو که نامش john بود Load کردم و بعد امکان انتخاب مراحل رو داشتم.
نسخه ای که من دانلود کردم نسخه کم حجم نزدیک 300 مگابایتی هست اگه کاری که گفتم انجام دادی و موفق نشدی می تونی این نسخه رو دریافت کنی (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]| با حجم ۲۸۲ مگابایت منبع میهن دانلود) برای نصبش باید بعد از اینکه فایل هارو روی هاردت منتقل کردی فایل unpack.bat رو باز کنی. فقط ممکن هست برخی جزئیات در این نسخه حذف شده باشن اینم در نظر داشته باشید. در این صورت کافی هست برخی فایل های اصلی نسخه ای که داری رو روی این نسخه کپی کنی که فکر کنم مشکل رو حل کنه.
ممنون رفیق:give_rose:
سلام دوستان این ارور هم تو اجرای بازی هیتمن امرزش گناهان هم نمایان شد اصلا نمیذاره بازی اجرا بشه کرکش هم ریختم!!
11 تا پارت را با سرعت کم دانلود کردم :1. (28):
دوستان راه حلی نیست!!
سلام
بازی حالا اجرا میشه ولی وقتی روی new game کلیک میکنم که بازی اجرا بشه میزنه close program ؟؟
سیو این بازی را باید کجا ریخت؟؟
برای من Start Game که می زنم مشکلی نداره. برای استفاده از سیو ها همونطور که بهت گفتم آخرین سیوی که لینک دادم رو دانلود کن و فولدر John رو در Documents\Hitman Blood Money\Profiles کپی کن. بعدش در منوی بازی پروفایل John رو انتخاب کن (اگه برای خودت پروفایلی ایجاد کردی در منوی بازی گزینه Exit Profile رو بزن و بعدش بر روی Load کلیک کن و John رو انتخاب کن. حالا Start Game رو که بزنی لیست مراحل میاد و میتونی انتخاب کنی.نقل قول:
در ضمن یادم نیست این بازی سینماتیک داشت یا نه اما به احتمال در نسخه دانلودی که گذاشتم سینماتیک هاش حذف شده و کافیه فایل های نسخه قبلی که داشتی رو روی این نسخه کپی کنی تا موارد احتمالی که در نسخه دانلودی حذف شده اند دوباره به بازیت اضافه بشن.
ممنون این بازی یکی دیگست blood money نیستنقل قول:
اسمش هیتمن امرزش گناهان هست
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk