تو رو خدا جواب بدین.
سلام من بازی crysis warhead رو نصب کردم. موقع اجرا اینطوری میشه:
crysis.exe has stopped working
خسته شدم رو سیستم قبلی ام که intel pentium 2.7 dual core و nvidia 9400 gt 1gb ddr2 میاورد اما رو سیستم جدیدم fx 4130 و gtx 760 نمی یاره. خواهش میکنم کمک کنین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد می نویسه:(سربرگ بازی که اسمش هست وقتی به صورت windowed) اجرا میشه
Crysis TM DX10 ........
اما کارت گرافیک من دایرکت ایکس 11 رو پشتیبانی می کنه. راستی مادربرد قبلی ام DX10 بود و بازی اجرا می شد. بفرمایین چیکار کنم؟
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 10-07-16 انجام شده است
تو رو خدا جواب بدین.
|
DX10 رو آپدیت کن .open al , vcredist , xliveredist01.02. و Nvidia-PhysX رو نصب کن
http://soft98.ir/software/drivers/28...dia-PhysX.html Nvidia-PhysX
open al , vcredist , open al , vcredist
xliveredist01.02 Download XLiveRedist01,02,0241.7z
http://soft98.ir/software/drivers/19...ectX-Lite.html DX10
Aaron Swartz (11-07-16), amigames (12-07-16), mohammad- (12-07-16), TechRadar (11-07-16)
نه درست نشد. بازم ممنون وقت گذاشتی.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
DOOM999 (11-07-16)
مطمئن نیستم مشکل رو درست متوجه شده باشم اما مراحل زیر رو امتحان کنید: (در طی مراحل زیر آنتی ویروس را غیر فعال کنید و فقط برای اسکن فایل های دانلودی آنتی ویروس رو دوباره فعال کنید چون خودم فایل هارو تست نکردم و تضمینی برای پاک بودنشون وجود نداره اما به نظر میاد مشکل خیلی هارو این فایل ها حل کردن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. به C:\Users\Administrator\Documents\My Games بروید و فولدر Crysis_Warhead را در صورت وجود پاک کنید.
2. به نظر می آید که بازی شامل دو فایل exe است. یکی برای نسخه 64 بیتی و یکی برای 32 بیتی. در صورتی که با هردو اجرای بازی را امتحان نکردید این کار را انجام دهید.
3. در صورتی که مشکل حل نشد این فایل رو دانلود کنید به فولدر 64 بیتی منتقلش کنید. سپس بر روی Crysis64 کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید و حال در بخش Compatibility گزینه Windows Vista Service Pack 2 را انتخاب کنید و بازی را با فایل Crysis.exe اجرا کنید.
4. اگر مشکل حل نشد مرحله اول را تکرار کنید و سپس فایل های این لینک را دانلود کنید. (برای اطمینان هردو فایل 18 مگابایتی و 10 کیلوبایتی را دانلود کنید)
5. فولدر 64 بیتی مربوط به فایل 18 مگابایتی دانلودی را به فولدر اصلی منتقل کنید.
6. نام مربوطه برای فولدر 32 بیتی بازی را به یک نام دلخواه تغییر دهید و نام فولدر 64 بیتی منتقل شده را به نام مربوطه برای فولدر 32 بیتی تغییر دهید.
7. بخش دوم مرحله 4 را تکرار کنید (تنظیم Compatibility).
8. به C:\Games\SteamLibrary\SteamApps\common\Crysis\Game \Config بروید و نام فولدر cVargroup را عوض کنید (به هرنامی که می خواهید) و حال فولدر cVargroup در فایل 10 کیلوبایتی را به اینجا منتقل کنید.
9. به C:\Games\SteamLibrary\SteamApps\common\Crysis روید و نام فایل autoexe.cfg را تغییر دهید (به هرنام دلخواهی) و حال فایل autoexe.cfg در فایل 10 کیلوبایتی را به اینجا منتقل کنید.
10. بازی را با ساخت یک shortcut از Crysis.exe یا Crysis64.exe اجرا کنید.
ممنون اما برای من فقط bin32 داره.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
DOOM999 (13-07-16)
برای فایل 18 مگابایتی (فایل دانلودی دوم) خودش شامل فولدر 64 بیتی هست که باید نامش رو عوض کنید (و نام فولدر مربوط به فایل 32 بیتی رو بهش بدید) برای همون خودتون نیازی به داشتن فولدر 64 بیتی برای اون ندارید. برای فایل دانلودی اولی هم در صورت امکان با فایل های 32 بیتی که دارید در صورت امکان امتحان کنید (و مراحل ذکر شده مربوط به Compatibility رو برای همشون طی کنید) یا اینکه اگه باز هم با اینکارا درست نشد می تونید فولدر 64 بیتی 18 مگابایتی رو به فولدر بازی انتقال بدید و فایل اول دانلودی رو در این فولدر قرار بدید و بعدش Compatibility رو در صورت امکان تغییر بدید و تست کنید گرجه فایل اول مطمئن نیستم با نسخه ای که شما دارید لزوما همخونی داشته باشه یا نه برای همون بیشتر تمرکزتون بر روی تست با لینک دوم باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون amigames عزیز که اسم شریفتون رو نمی دونم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین. win64 رو دانلود کردم تو مسیر بازی گذاشتم میگه سی دی رو بذارین. کرایسیس 64 رو وا نمی کنه. خسته شدم از این stopped working لعنتی.
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 12-07-16 انجام شده است
|
متونید متن کامل ارور رو بزارید.یا یه عکس ازش بگیرید و بزارید
- - - Updated - - -
متونید متن کامل ارور رو بزارید.یا یه عکس ازش بگیرید و بزارید
یه عکس از ارور بگیرید و بزارید اینجا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks