نرم افزاز نمیخواد فایل ها را کپی کن جای دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزاز نمیخواد فایل ها را کپی کن جای دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (24-02-19), Speed Racer (17-03-19)
|
سلام مجدد، خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون، من قصد خرید هارد دارم برای کپی کردن فایل ها و در نهایت آرشیو آن ها، هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال؟ عمر کدام بیشتره هست؟ چون یه جا خوندم هارد اکسترنال نهایتا 4 سال عمر می کنه، اگر این طور باشه که بعد 4 سال یا زودتر که معلوم نیست کی دقیقا، تمام اطلاعاتم نابود میشه، اما مثلا یک نوع هارد اینترنال عمر آن 1.000.000 ساعت است که خیلی بهتر از اکسترنال هست، ممنون میشم راهنمایی ام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خسته نباشید، سال نو مبارک
ببخشید من اطلاعات را جابجا کردم، برای پارتیشن بندی اون هارد می تونم هنگام نصب ویندوز این کار را انجام بدم؟ یا حتما باید با همون برنامه هایی که گفتید باشه؟
بهتره اول با برنامه پاور مکس که در مجموعه بوتیبل UBCD هست به صورت کامل ZERO FILL کنید . بعد با ستاپ ویندوز پارتشین بندی کنید و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد نصب ویندوز و درایورها بنچمارک و از اسمارت هارد اسکرین شات بگیرید تا چک کنم
3527352205 (21-03-19)
ببخشید میشه مراحل را توضیح بدید؟ من UBCD را روی فلش بوتیبل کردم اما مراحلش را بلد نیستم، خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم رو باهاش بوت کنید از قسمت هارد برنامه پاور مکس را پیدا کنید اجراش کنید و گزینه zero fill full را انتخاب کنید و صبر کنید تا تموم بشه زمان میبره چند ساعتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (22-03-19)
|
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر کاری کردم نتونستم هارد را zero fill full کنم، هنگام بوت ubcd این مراحل را انجام میدم، نمی دونم مشکل از کجاست.
1.jpg
1- HDD را انتخاب می کنم.
2.jpg
2- Diagnosis را انتخاب می کنم.
3.jpg
3- PowerMax را انتخاب می کنم.
4.jpg
4- و سپس بعد از چند لحظه یه صفحه ای میاد و F8 را می زنم سپس این تصویر میاد، نمی دونم باید چی کار کنم چون گزینه ای وجود نداره که zero fill full را انتخاب کنم.
سرعت هارد وسترن به دلیل سرعت 5400 RPM طبیعی است . استاتوس بنچمارک خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (31-03-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks