برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیح فوق العاده ت داداش .خیلی عالی توضیح میدی خیلی خیلی ممنونم .میدونی از وقتی افتر 2022 رو نصب کردم و trapcode particular جدید رو نصب کردم وحشت ناک کند شده trapcode. نمیدونم چرا واقعا .یعنی حتی میخوام پارامتر ها رو تغییر بدم هی لگ میزنه و هنگ میکنه چند ثانیه و بعد دوباره ازاذ میکنه .تو رندر افتر افکت هم وقتی مانیتور میکنم هیچوقت تا انتها cpu بالا نمیره .حدودا سی پی یو میشه 50 درصد و gpu میشه 20 درصد نهایتا. ولی با این حال حیلی طول میکشه رندر .واقعا نمیدونم چرا از حداکثر توان cpuو gpu استفاده نمیکنه .در ضمن رم بنده 64 گیگ هستش .نه تو افتر 2022 نه تو افتر های قدیمی تر هیچ وقت ندیدم cpu بیشتر از60 بشه ولی در عین حال خیلی طول میکشه رندر .مثلا یک ساعت یا بیشتر .موضوع بعدی این که مثلا وقتی با پلاگین دوییک و جوی استیک کار میکنم برای انیمیت کاراکتر حین کار کردن خیلی سنگین میشه و خیلی روان نمیتونم انیمیت رو انجام بدم
موضوع خیلی خیلی مهم اینه که حدود دو سالیه که سیستم حتی وقتی دارم وب گردی میکنم و یا پی دی اف میخونم مثلا حدودا یه ساعت یک بار دچار هنگ های چند ثانیه ای میشه .یعنی سیستم قفل میکنه و نشانه گر موس میچرخه و بعد از 20 ثانیه ازاد میکنه که خیلی خیلی کلافه کننده است با تست های مختلف هارد و گرافیک و cpu رو تست گرفتم اروری نداد. ویندوز رو عوض کردم درست نشد .فقط موضوع خیلی مهمی که هست اینه وقتی سیستم رو روشن میکنم یک اروریی میده :chassis intrude!please check your system
و وقتی این ارور رو میده با یک ریست سیستم بالا میاد.ایا اون هنگ ها میتوته به علت همین ارور باشه؟
راهکار های مختلفی رو برای این ارور انجام دادم نتیجه ای نداد

Bookmarks