i7-7700Kسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سجاد من نمی دونم کامپوزیشن و فوتیج در افترافکت چیه ولی اگه فرض رو بر این بذاریم که می خواهیم موزیک ویدئو بسازیم در حد 5 تا 8 دقیقه و غیر از پریمیر که باید ادیت کنیم باافترافکت از قابلیت هاش استفاده کنیم پردازنده i3-12100
با 16 گیگ رم از عهده این کاربر میاد؟
از پلاگین های افترافکت هم چیزی نمی دونم مخصوصا اونایی که برای ساخت موزیک ویدئو استفاده می شه ولی اگه شمامی دونید و به کارت گرافیک احتیاج داره GT 1030 با 384هسته کودا می تونه از پردازش قسمت گرافیکی اون بر بیاد چون گرافیک های مجتمع فکرکنم 32 هسته بیشتر ندارن و Vram هم ندارن.
حداقل کارت گرافیک که شماپیشنهاد می کنی برای افترافکت و ساخت موزیک ویدئو چه کارتی هست که مقرون به صرفه ترین باشه.
فرض هم بر این باشه نمی خواهیم از مالتی فریم نسخه 2022 استفاده کنیم و می خواهیم فریم ها یکی یکی پردازش بشه.
بعد اس اس دی با سرعت 3500 مثلSamsung 970 برای افترافکت کافیه. بعد می شه این اس اس دی رو پارتیشن بندی کنیم و کش روی همون اس اس دی ولی در پارتیشن دیگه ای باشه.
می خوام رویایی فکر نکنیم چون یک زمانی i7-7700K بود که بهترین موزیک ویئوهای جهان با اون درست می شد و کم نمی آورد و فکر کنم 12100 از اون ضعیفتر نباشه. می خوام مقرون به صرفه ترین سیستم برای افترافکت برای کاری که گفتم معرفی کنی. رم 64 و پردازنده 16 هسته ای برای این قیمت های نجومی در ایران برای اکثر مردم رویایی بیشتر نیست.

Bookmarks