برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنونم استاد جان از توضیح خوبتون
1.شما بودید بین دو cpu مذکور کدام را میگرفتید ؟با توجه به توضیحات شما و دوست عزیزمون 12900k داغ میکنه شدید وشاید کارایی لازم رو ازین بابت نداشته باشه ولی 5900x تقریبا همون کارایی رو داره ولی داغ نمیکنه. من همیشه عاشق اینتل بودم ولی الان میخوام به دور از تعصب انتخاب کنم
2.جایی خواندم نظر شما رو که فرمودید اینتل سری 12 خیلی داغ میکنه و در نسل 13 حتما بهتر خواهد شد.بهتر نیست صبر کنم تا نسل 13 بیاد ؟چون واقعا از این سیستم میخوام 10 سال حدودا کار کنم به امید خدا اگر زنده باشم.نسل 13 حدودا چقدر دیگه میاد
ایا نسل 13 ممکنه تفاوت چشمگیری داشته باشه در کارایی؟؟
3.درباره کارت گرافیک شما ASUS RTX 3070 TUF V2 را پیشنهاد کردید و دوست عزیزمون RTX 3060 Ti 8GB و RTX 3060 Ti 12 GB رو پیشنهاد دادن. برای بنده این RTX 3060 Ti 12 GB مناسب تر است یا ASUS RTX 3070 TUF V2 ؟
4.کیسی که لطف کردین پیشنهاد دادین مید تاور است .قطعا این کفایت میکنه ؟و احتیاجی به فول نیست ؟چوون خیلی از دوستان علت داغ شدن سیستم فعلیم در تابستان رو به خاطر کیس مید تاور دونستن با توجه به اینکه من در زمان خودم کیس گرانی را انتخاب کردم cosmos cooler master.ایا در کیس پیشنهادی شما امکان اضافه شدن یک کارت گرافیک دیگر چند سال بعد وجود داره؟
5.من قیمت هارو چک کردم فکر میکنم بیشتر از صد تومن میشه سیستم پیشنهادی شما.در سایت هایی مثل ایمالز و ترب فروشندگان بسیار هستن و رنج قیمتی قابل توجهی وجود داره .واقعا این رنج قیمت برای چی هست ؟.مثلا کارت 36 تومن تا 50 تومن قیمت خورده بود.ایا اونی که ارزون میده گویای مشکلی در دستگاه است ؟چرا واقعا اختلاف قیمت بسیاری وجود دارد؟ایا میشود به فروشندگان خرده فروش که قیمت پایین دادن اعتماد کرد؟؟
6.من انقدر به شما اعتماد دارم به عنوان متخصص که در مورد مانیتور نمیخوام تحقیق کنم در بین مانیتور های پیشنهادی اگرخودتان جای من بودید Gigabyte را میگرفتید یا ASUS TUF را ؟فقط ایسوس بدیش اینه که کمی زشتو زمخت است
7.استاد جان اگر خواستم سیستم جمع کنم شما خودتان قبول زحمت میکنید خریداری و اسمبل کنید ؟
بازم ممنونم از توضیحات فوق العاده شما .کمک بزرگی کردین بسیار سپاسگزارم

Bookmarks