بایوس رو اپدیت کنید .آخرین بایوسش برای B85-PLUS BIOS 2108
معلومه مشکل بایوس زیادی داشته تا حالا 20 تا بایوس براش منتشر شده است .
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...-ASUS-2108.zip
با سلام من یک مادربرد asus b85 plus گرفتم که قابلیت کراس فایر و اس ال ای دارد و 4 جای رم و دوجای کارت گرافیک دارد و مشکلم اینه که کارتهای گرافیکم که مدل ati radeon 5450 و5570 وهر دو دو گیگ ddr 3 هستند ولی وقتی روی hdmi به led نصب میکنم سیستم بالا نمیاد ودر بوت ufei که بوت با قابلیت موس و گرافیکی هست نمیرود حال اخرین بایوس ممکن را ریختم و این دو کارت هر دو روی مادر بردهای دیگر سالم بودند و led منم تلوزیون بوده و من با سیستم دیگری تست کردم جواب داد راحت حال در این سیستم وقتی کارت گرافیک اولی که بیت بالاتری دارد در جایگاه اصلیه مادربرد و اون یکی کارت را در پایینش میزنم و پورت htmi رو به گرافیک دوم رو مادربرد میزنم سیستم بالا میاد ولی هنگ کمی زیاده در باز کردن برنامه ها و همچنان uefi bios نمیاد بالا ولی وقتی یک مانیتور عادی با پورت vga وصل میکنم مشکلات حل میشوند و همه چی خوب میاد بالا در ضمن این دو کارت اسلات کراس فایر ندارند ولی در gpu z هر دو شناخته شدند البته گرافیکهارو جدا جدا هم امتحان کردم ولی hdmi سیستم بالا نمیاد مگر با ایراد و هنگ پاورم هم 700 گرین هستش.
مشکل من کجاست کارت گرافیک gddr5 باید بخرم؟ led مخصوص کامپیوتر باید بخرم؟سیستم وقتی تک کارت میزنم یک بوق اطولانی و 3 بوق پشت هم میزند که این نوع بوق زدن اشکال از گرافیک هست
ایا در بایوس نباید چیزیو تغییر بدم تا همه چی درست بشه ؟
خواهش میکنم دوستان نظرتون رو بگید راهنمایی و کمکم کنید کلافه شدم خودتونو جای من بزارید خواهش میکنم
|
بایوس رو اپدیت کنید .آخرین بایوسش برای B85-PLUS BIOS 2108
معلومه مشکل بایوس زیادی داشته تا حالا 20 تا بایوس براش منتشر شده است .
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...-ASUS-2108.zip
hamed 111 (13-12-14), ston cold (13-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
دوست عزیز این بایوس را ریختم ولی باز مشکل پا بر جاست با این کارت و پورت hdmi
M3RS4D 50062 (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
مهدی بهادرفر (13-12-14)
کارت ها ati radeon هست
5570 2 گیگ دی دی ار 3 128 بیت بدون اسلات کراس فایر
5450 2 گیگ دی دی ار 3 64 بیت بدون اسلات کراس فایر این دو کارت روی دو مادر برد گیگابایت و الایت گروپ که هر دو جای دو اسلات رم و یک گرافیک بودند ولی این مادربرد 2014 اومده بیرون 4 جای رم و 2 جای گرافیک است کهsliوcrossfire ready هست 10 گیگ رم و یه cori3 3.6 است و سر گرافیک داره اذیت میکنه هر جورم که بگین تست کردم کارتها رو روی مادربرد ولی 4 روزه روزو شب بازی در میاره یه پاور 700 های پرفرمنس گرین 2013 انداختم بهش اشکال از led یا کارت گرافیک یا مادربرد؟کلا خستم کرده لطفا راهنماییم کنین
|
برند کارت ها برای چه شرکتی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (13-12-14)
برندش خود ati radeon xfx game hard هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گرافیک برند دیگه تست کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (13-12-14)
سلام
سئوالتون را خیلی گنگ مطرح کردید
در کل بعضی از گرافیک کارتها با hdmi تصویر اولیه را نمیدهند و باید وارد ویندوز شوند تا تصویر بر روی این پرت ارسال گردد
حال اگر با هیچ یک از گرافیک کارتهاتون روی هیچ یک از پرتها ( dvi و vga ) تصویر ندارید 2 حالت داره
یا در بایوس تنظیمات خروجی روی pci-e نیست و یا مادربردتون مشکل داره
ولی اگر مشکلتون اینهائی که گفتم نیست لطفا سئوالتون را واضح تر بیان کنید
AMD>INTEL (13-12-14), mahdinik11 (14-12-14), SOHR@B (14-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks