با سلام من یک مادربرد asus b85 plus گرفتم که قابلیت کراس فایر و اس ال ای دارد و 4 جای رم و دوجای کارت گرافیک دارد و مشکلم اینه که کارتهای گرافیکم که مدل ati radeon 5450 و5570 وهر دو دو گیگ ddr 3 هستند ولی وقتی روی hdmi به led نصب میکنم سیستم بالا نمیاد ودر بوت ufei که بوت با قابلیت موس و گرافیکی هست نمیرود حال اخرین بایوس ممکن را ریختم و این دو کارت هر دو روی مادر بردهای دیگر سالم بودند و led منم تلوزیون بوده و من با سیستم دیگری تست کردم جواب داد راحت حال در این سیستم وقتی کارت گرافیک اولی که بیت بالاتری دارد در جایگاه اصلیه مادربرد و اون یکی کارت را در پایینش میزنم و پورت htmi رو به گرافیک دوم رو مادربرد میزنم سیستم بالا میاد ولی هنگ کمی زیاده در باز کردن برنامه ها و همچنان uefi bios نمیاد بالا ولی وقتی یک مانیتور عادی با پورت vga وصل میکنم مشکلات حل میشوند و همه چی خوب میاد بالا در ضمن این دو کارت اسلات کراس فایر ندارند ولی در gpu z هر دو شناخته شدند البته گرافیکهارو جدا جدا هم امتحان کردم ولی hdmi سیستم بالا نمیاد مگر با ایراد و هنگ پاورم هم 700 گرین هستش.
مشکل من کجاست کارت گرافیک gddr5 باید بخرم؟ led مخصوص کامپیوتر باید بخرم؟سیستم وقتی تک کارت میزنم یک بوق اطولانی و 3 بوق پشت هم میزند که این نوع بوق زدن اشکال از گرافیک هست
ایا در بایوس نباید چیزیو تغییر بدم تا همه چی درست بشه ؟
خواهش میکنم دوستان نظرتون رو بگید راهنمایی و کمکم کنید کلافه شدم خودتونو جای من بزارید خواهش میکنم
Bookmarks