سلام مجدد
خواهش می کنم
همونطور که گفتم هرچقد بازی ها در مولتی ترد پیشرفته تر بشن عملکرد 1600x نسبت به 8400 بهتر میشه تا اینکه مثل cinebench جلو بزنه ، البته نمیشه روی همه ی بازی ها حساب کرد.... شاید بهینه نشدن.... اما در هر حال تفاوت در بازی در فول اچ دی زیاد نیست و حتی بالاتر از فول اچ دی کمتر هم میشه
اما مسِِأله ی مهم گرافیک شما هست اگه گرافیکتون قدرت کمی داشته باشه باز هم تاثیر کمتری از چیزی که در بنچمارک مشاهده کردید خواهید دید (در این بنچ ها با 1080 تست انجام شده)
اگه من جای شما بودم با اینکارهایی که شما ذکر کردید همین سیستم رو نگه میداشتم و ارتقا نمیدادم تا نسل جدید رایزن به بازار بیاد (البته اگه پس فردا دلار باز هم بالانره...)
سیستم شما در فیلم های 265 لگ میزنه؟ فیلم های شما در چه محدوده ی بیت ریتی هستند؟ (مثلا ی فیلم 2 ساعته چند گیگابایته؟)
چه کارت گرافیکی دارید؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
در مورد فیلم بگم مشکل لگ ندارم مشکل اصلی اینه که وقتی فیلمی رو پلی میکنم CPU کلا مشغول میشه! میره رو 80 90 درصد! بعضی اوقات تو کارهای عادی هم اینطور میشه ... حجم و بیت ریت فیلمام معمولا 4 گیگ با بیت ریت 5000 یا 6000 کیلوبایت بر ثانیه...
گرافیک و مادربردم که از رده خارج شده... گرافیکم R9 270X و مادربرد H97M-E35 ... ارتقا که نه ...کلش رو میخوام بفروشم.
بعد یه سوالی داشتم. از نظر حرارت کدوم پردازنده برتری داره؟ از نظر فشار کاری مثلا کدوم درصد کمتری دارند؟