ممنون از توجه شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جالبه این آمار و ارقام. تنها نقطه ضعفی که در اکثر مقاله ها گفته شده همین تست گیمینگ هست.
در مورد Multithread که شما اشاره کردید بخوام صادقانه بگم تا الآن نشنیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تحقیق کردم. منظور از اون نرم افزارهای گرافیکی و رندر 3 بعدی و CAD و ویرایش فایل های چند رسانه ای هست که اصلا و ابدا سمت این کارها تا الآن نرفتم.سنگین ترین برنامه ای که به عمرم استفاده کردم بلواستکس هست... بعلاوه گیم و مشاهده فیلم با کیفیت های بالا و البته طولانی مدت!!!
یه مقاله هم از این سایت خوندم که خیلی کمکم کرد.مخصوصا قسمت نتیجه گیریش بررسی تخصصی پردازنده AMD Ryzen 5 1600: مقرونبهصرفهترین انتخاب حرفهایها
در خصوص رم اگه بخوام سیستم بر اساس رایزن ببندم همون مشکلاتی داره که خودتون گفتید...
*قیمتش رو چک کردم I5 8400 از 1/350/000 هست تا 925/000. یه 900 تومنی پیدا کردم.قیمت مناسبی هست.فقط مونده تصمیم نهایی رو بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks