سلام
اول در مورد بازی بگم بستگی داره در چه رزولوشنی بازی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که رزولوشن بالا میره تاثیر پردازنده بر گلوگاه شدن روی گرافیک کمتر میشه...
اما در صورتی که در آینده بازی ها و برنامه ها از رشته های پردازشی بیشتری پشتیبانی کنند رایزن جای 8400 رو میگیره و ازش جلو میزنه ، همونطور که الان میبنید به طور مثال در تست cinebenck (مولتی ترد) اختلاف زیادی بین این دو پردازنده هست:
هر چه که بازی ها و برنامه ها از ترد های بیشتری پشتیبانی کنند ، شما ساده تر این اختلاف رو در همان بازی یا برنامه مشاهده می کنید
اما بعضی محاسبات راه حلی برای چند ترد بودن ندارن ، مثلا در ی برنامه همیشه ورودی محاسبه ، از جواب محاسبه ی قبله...
فقط دو نکته هم اضافه کنم ، مشکل کم بودن فرکانس در نسل بعدی رایزن حل شده و سری بعد رو روی همین مینبورد ها می تونید استفاده کنید و در مورد رم هم شما اگه بخوایید فرکانس بالای 2133 استفاده کنید باید رم های سازگاری با رایزن بگیرید که در سایت مینبورد زده شده - البته اگه در سایت زده نشه قرار نیست صد در صد کار نکنه ، من خودم رمی که دارم سازگاریش با رایزن زده نشده اما بدون مشکل 3200 کار می کنه این رو می تونید از کسانی که رم با فرکانس بالا تست کردند بپرسید و همون رو خرید کنید
اما در مورد 265 ، شما اصلا نیاز ندارید چنین هزینه های بکنید... کلا پردازنده های جدید به صورت سخت افزاری این کدک رو کدگشایی می کنند (البته بیت ریت مهمه) ، در حالتی که کدگشایی به صورت نرم افزاری باشه به رم هم فشار میاره و فک می کنم رم تاثیر خوبی داشته باشه
ویرایش:قیمت 8400 رو پیدا نکردم اما احتمالا با توجه به اینکه زمان زیادی از ورود به بازارش نگذشته قیمتش از 1600x بیشتر باشه در صورتی که قیمت جهانی 1600x بیشتره
1600x به نظرم نسبت 8400 مورد مناسبتری هست
با سپاس

Bookmarks