خیلی ممنون از توضیحات شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه مقاله ای که دادید رو خوندم.یه چیزی که یادم رفت بگم این بود که به عمرم سمت اورکلاک و آپدیت بایوس و این داستانا نرفتم در نتیجه ضریب بازی که اشاره کردین فاکتور مهمی برام نیست.خرید رایزن با توجه به کاربریم احساس میکنم ریسکه و تهِ دلم با کافی لیکِ! نه اینکه رایزن بد باشه ولی من قانع نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (فقط یه سوالی دارم.فرکانس پایه I5 8400 2.8 هست ولی پردازنده خودم I3 4130 3.40
!!! چجوری کافی لیک از اون پایین تره. از رایزن هم پایین تره!!! لطفا توضیح میدید!)
با این اوصاف اگه کافی لیک بگیرم (که یدونه با قیمت عالی سراغ دارم) میمونه مادربرد.بین دو مادربرد موندم Z370 PC PRO و Z370 GAMING PLUS
برد PRO پورت USB Type-C داره که اون نداره.پورت HDMI داره اکه اون یکی نداره در عوض پلاس DisplayPort داره.PRO از نظر پورت بهتره نسل دوم USB3.1 داره که Plus نداره...
دیگه بقیه مشخصات خیلی تخصصی میشد.ممنون میشم نظرتونو بگید.

Bookmarks