سلام خدمت دوستان من اواخر سال 94 یک سیستم جمع کردم و مادر برد سیستم از برند asus و مدل Z170 PRO GAMING رو انتخاب و این قطعه رو از یکی از فروشگاه های اینترنتی قطعات سخت افزاری معروف در سطح کشور خرید کردم . تو فاکتور فروش و در قسمت محصول خریداری شده توضیحاتش عبارت زیر قید شده بود:
“مادربرد ASUS Z170 Pro Gaming Socket 1151 Motherboard
گارانتی یکپارچه ( سازگار/الماس/تابا/لایف )، 36 ماه "
اما همراه جعبه مادربرد کارت گارانتی یکپارچه که در فاکتور قید شده بود وجود نداشته با توجه به وجود شماره سریال بر روی جعبه کالا و اینکه فروشگاه معتبر بود این موضوع رو پیگیری نکردم با گذشت 2 سال 8 ماه از خرید مادربرد همین هفته مشکلی برای سیستم بودجود اومده .
و مشکل اینطوری هست که بعد زدن دکمه پاور روی کیس ،فن سی پیو و چراغ و فن های داخل کیس روشن میشه و بعد چند ثانیه (5-7 ثانیه) سیستم خاموش میشه و دوباره روشن و این عمل مدام تکرار میشه تا اینکه من کلید پاور روی کیس رو نگه دارم تا کلا خاموش بشه.
با توجه به اینکه با استفاده از تستر پاور رو چک کردیم و مشکلی نداشت و با توجه به اتصال دیباگر رو مین هیچ اروری رو بعد روشن شدن روی دیباگر نشون نمیداد و بیشتر ذهنمون به ایراد رو مین رفته حالا میخوایم مین رو بفرستم گارانتی برا همین با کمی جستجو به آدرس:
404 - صفحه پیدا نشد - ایسوس فستیوال
تواینترنت روبر شدم "استعلام گارانتی براساس سریال دستگاه" که زمان جستجو شماره سریال مادر برد به تصویر پیوست مواجهه شدم!
کی حاکی از عدم تحت پوشش بودن سریال مادربرد برای گارانتی در ایران بود !
اگرچه که من چندین بار و در چند روز سریال رو در این سایت چک کرد که در هر روز کشور های مختلفی رو تشخیص میداد یکباررومانی یکبار آمریکا و ...
برا هیمن میخواستم از دوستانی که در این حوزه فعالیت دارن این موضوع رو بپرسم که :
1-آیا به نظر شما مشکل از مین هست یا چیز دیگه مشکل داره؟
2- آیا این صفحه بررسی گارانتی که بالاتر گفتم مرجع تشخیص اصالت گارانتی در ایران هست یا خیر؟
3- با توجه به استعلام آیا برابر فاکتور شرکت های گارانتی یکپارچه، گارانتی مادربردی رو که خریداری کردم رو انجام خواهند داد یا خیر؟اگر بله کدوم شرکت برای ارایه خدمات بهتر هست تا من به اون شرکت ارسال کنم مادربرد رو؟
4-در صورت عدم انجام گارانتی با توجه به سریال نحوه پیگیری موضوع از فروشگاه که کالا رو با اسم گارانتی دار فروخته چطور هست؟
ممنون از دوستان .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
Bookmarks