بوت شدن میشه ولی این برد به درد این پردازنده نمیخوره
0reza666 (12-06-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته قیمت ها خیلی بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم شاید بتونم کل سیستم یه تکونی بدم پس لطفا یه پیشنهاد. مادربورد. سی پی یو و رم ddr4 بدین.
مادربورد ام اس ای باشه و قابلیت اسلی یا همون دوتا گرافیک ساپورت کنه و همینطور قابلیت اورکلاک هم داشته باشه. سی پی یو هم که معلومه چی میخوام اینتل اخرین چیزی که مادربورد ساپورت میکنه باشه i7 و حتما مدل k تا بتونم اورکلاک کنم و رمم اگه کینگستون باشه خوبه و فعلا یدونه 8 گیگ بعدا 16 بخریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خوردم تا نظرتون بدونم
مادربرد گیمینگ ام اس آی Z170A GAMING M5
سی پی یو اینتل Skylake Core i7-6700K
رم کینگستون KingSton HyperX Predator RGB DDR4 8GB 3200MHz
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 30-06-19 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
این قطعات رو نو بعید میدونم پیدا کنید . پیدا شدن دست دوم هم باید ببینید چی پیدا میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من
RYZEN 5 1600 X
MAIN X470 GAMING PLUS
RAM CRUCIAL BALLSTIX ELITE 3000 CL15
0reza666 (29-06-19)
کاربر شهرسختافزار
تشکر از پاسخ و اگه اینیل معرفی کنید چیا هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
اینتل قیمتش بالاتر و به نظرم در شرایط فعلی ارزش خرید ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------
Core i7 8700k
MSI Z370 GAMING PLUS
0reza666 (29-06-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks