بوت شدن میشه ولی این برد به درد این پردازنده نمیخوره
کاربر شهرسختافزار
بله اینکه نمیشه اورکلاک کرد که میدونم و شاید بزودی این تغییر و مادربوردی که معرفی کردین خریدم.
یعنی پس k ساپورت میکنه؟ چون میخوام همین نسل 4 بالاترینش بخرم نصب کنم یعنی فقط فقط مدل i7 4790 k مد نظرمه.
نخرم صفحه سیاه نشونم بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
0reza666 (12-06-19)
کاربر شهرسختافزار
درسته قیمت ها خیلی بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم شاید بتونم کل سیستم یه تکونی بدم پس لطفا یه پیشنهاد. مادربورد. سی پی یو و رم ddr4 بدین.
مادربورد ام اس ای باشه و قابلیت اسلی یا همون دوتا گرافیک ساپورت کنه و همینطور قابلیت اورکلاک هم داشته باشه. سی پی یو هم که معلومه چی میخوام اینتل اخرین چیزی که مادربورد ساپورت میکنه باشه i7 و حتما مدل k تا بتونم اورکلاک کنم و رمم اگه کینگستون باشه خوبه و فعلا یدونه 8 گیگ بعدا 16 بخریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خوردم تا نظرتون بدونم
مادربرد گیمینگ ام اس آی Z170A GAMING M5
سی پی یو اینتل Skylake Core i7-6700K
رم کینگستون KingSton HyperX Predator RGB DDR4 8GB 3200MHz
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 30-06-19 انجام شده است
این قطعات رو نو بعید میدونم پیدا کنید . پیدا شدن دست دوم هم باید ببینید چی پیدا میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من
RYZEN 5 1600 X
MAIN X470 GAMING PLUS
RAM CRUCIAL BALLSTIX ELITE 3000 CL15
0reza666 (29-06-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تشکر از پاسخ و اگه اینیل معرفی کنید چیا هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینتل قیمتش بالاتر و به نظرم در شرایط فعلی ارزش خرید ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------
Core i7 8700k
MSI Z370 GAMING PLUS
0reza666 (29-06-19)
کاربر شهرسختافزار
رم که خودم معرفی کردم اوکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو هم شما معرفی کردین اینم اوکی
فقط ممنون میشم مادربوردی معرفی کنید که از اسلی هم پشتیبانی کنه.
الانکه بهتر چک کردم از سایت سازنده اش میبینم که از اسلی پشتیبانی نمیکنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks