کدام مدلش و کدام سوکتش مد نظرتون هست ؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم مادبرد سری (Sabertooth) برای چه افرادی پیشنهاد میشود !
می خوام تا 1400 مادربرد بخرم ، اگه ازین بهتر نیز هست بیشنهاد بدید . (قشنگ و خوشگل باشه )
ممنون از تمام دوستانی که اینجا زحمت می کشن
(افرادی که حال و حوصله ندارن ، اعلام حضور نکنن ممنون
پا ها رو زمین ، ولی طرفدار پرواز (استاد زد بازی )
M.D : GIGABYTE 945GCM-S2L
CPU : INTEL CORE 2 Duo E6550
VGA : XFX RADEON HD 5450
MEMORY: APOTOP 2.5 GB DDR2-SDRAM
HDD : WD 320GB . 8MB
در حال بروز رسانی سخت افزار بطور وحشتناک
|
amilreza (19-01-16), خبات کریمی (18-01-16)
amilreza (19-01-16), RAVYY (18-01-16), خبات کریمی (18-01-16)
سلام دوست گرامی
سری Sabertooth رو مادربردهای بسیار با کیفیت و مقاومی تشکیل میده و بیشتر برا سیستم های سرور یا ورک استیشن مناسب هستن، در صورتی دوام و پایداری بالا براتون اهمیت اصلی رو داره، این سری مناسب شما است.
شما کاربریتون رو اعلام کنید بهتر می تونید راهنمایی بشید همون طور که دوستان گفتند مادربردهایSabertooth برای افرادی مناسب هست که به کیفیت بالا و پایداری و دوام و عمر بالا یرد در کارشون نیاز دارن پیشنهاد میشه
سلام برا شما ،
ببخشید از دیشب اینترنت ام قطع (از طرفه مخابرات ) الانم کافی نتم .
کاربریم مجازی سازی مقدماتی ( در حد 4 ویندوز سون با دوتا ویندوز سرور با هم run ) باشن
منظورم مدل 2011-v3 خیلی ممنون
- - - Updated - - -
یه سوال کوچیک دیگه که اگه جواب بدین ممنون میشوم قصد خرید سیپییو 5820k رو دارم می خواستم بدونم که سری برادوئل-ای کی در بازار می آید ..... و چه مدل هایی دارد
|
MB: Asus X99 TUF Sabertooth/USB 3.1: 1,400,000
- - - Updated - - -
MB: Asus X99 TUF Sabertooth/USB 3.1: 1,400,000
مادربرد خوبیه .ولی من این مدل گیگابایت رو بیشتر میپسندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amilreza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-X99-SOC Champion
سری جدید پردازنده های اینتل هم حداقل شش ماه دوم 2016
- - - Updated - - -
مادربرد خوبیه .ولی من این مدل گیگابایت رو بیشتر میپسندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amilreza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلام RAVYY جان یه سیستم amd واسه کسی میبندم رو سوکت am+.چیپست990fxa اصلا مادربوردای گیگابایتش نیست تو بازار ولی ایسوس Sabertooth هستش .به نظرت عمر و دوام asus Sabertooth به گیگابایت میرسه چون من 10 ساله فقط گیگا میبندم تو ایسوس تجربه ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 07-02-16 انجام شده است
سلام دوست من شرمنده عزیز دیر جواب میدم چون این روزها کارم زیاد شده ولی درباره سوالتون من هم زیاد با ایسوس کار نکردم ولی سری Sabertooth در ایسوس با بررسی های که من انجام دادم قابل اطمینان هست و از نظر دوام میتونید روش حساب کنید چون این نوع مادربرد از سری خانواده ی Sabertooth بیشتر برای افرادی هست که دوام وپایداری براشون در درجه اول اهمیت هست و شما هم که میگید مدل گیگا برای خریدتون نتونستید پیدا کنید این ایسوس برای برد جایگزین میتون پاسخگوتون باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks