0reza666 (27-08-19), SajjadKhati (27-08-19)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
اون لود کامل برای پردازنده i5 4460 که نوشتم انقدر خونک نگهش میداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezash85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سی پی یو جدید خوب نتوس 100 فکر کنم کمشه.
درکل نتوس 100 گرین نباید دست کم گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بله از دوستان بخاطر همین این سوال پرسیدم ایا باید کولر عوض کنم یا نه با همین میشه فعلا سر کرد؟؟؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
بهتره از 1060 به بعد استفاده نکنید روی این پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezash85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم همین 4460 را با نوتوس 100 دارم ، در لود کاملِ پردازنده ، اونم وقتی که دورِ فنِ خنک کننده ام تا 1250 دور هست ، دمای هسته هاش حداکثر تا بین 52 تا 57 درجه هستن . (در تابستون با دمای محیطی تقریبا 30 درجه . دمای کلی پردازنده ، معمولا 8 درجه کمتر از دمای هسته هاش هست).
دور فن اش را تا آخر بذاریم (تا 1900 الی 2000 دور در دقیقه ، دور کاملش هست) ، دما را حدود 5 درجه ای باز کمتر میکنه.
البته بسته به خمیر سیلیکون ای هم که بهش میزنیم داره . من از خمیر سیلیکونِ پیش فرض ای که خودِ گرین درون نوتوس 100 تعبیه کرده بود استفاده میکنم که به مراتب از خمیر سیلیکون هایی مثل z5 ، بهتره و بصورت عینی مشهوده .
با این حال نوتوس 100 ، تعداد 2 تا هت پایپ داره و فن اش 10 سانتی هه ولی نوتوس 400 ، تعداد 4 تا هت پایپ داره و نسبت به اون ، تعداد پره های هت سینک اش بیشتره . فن اش هم 12 سانتی هه.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-08-19 انجام شده است
0reza666 (27-08-19)
کاربر شهرسختافزار
من سی پی یو i7 4790 خریدم امروز و کولر نتوس گرین 100 دارم که قبلا برای سی پی یو i5 4460 بود و هرگز گرما بالا نبود همش زیر 60 بود با اینکه همش مصرف سی پی یو 100 درصد بود تو بازی ها بگزریم اما الان با این سی پی یو جدیدم i7 4790 گرما تا 70 هم میره ایا مشکلی برای سی پی یو پیش نمیاره در اینده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا تو این گرما تابستان که خونمونم کولر نداره برم براش کولر نتوس 400 گرین بخرم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 27-08-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
و یه سوال دیگه ایا راستگه که میگن مانیتور اچ دی بیشتر از منابع سیستم. سی پی یو. رم و گرافیک کار میکشه اما مانیتور فول اچ دی کمتر کار میکشه چون رزولوشن استاندارده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال میپرسم چون با این کانفینگ
رم. 16 گیگ
گرافیک 1060 و 6 گیگ
سی پی یو. i7 4790
تو یه بازی مثلا نید فور اسپید پی بک اولترا و مانیتورم اچ دی بعضی مراحل فریم امد رو 40 در صورتی که خود بازی سیستم پیشنهادی داره میگه 1060 و نباید کم بیاره چرا برای من یکم کم اورد در تعجبم.
اما بازی جی تی ای وی تنضیمات اولترا همه مراحل 60 فریم ثابت.
در اینکه بعضی بازی ها خوب بهینه نشدن شکی نیست ولی این مورد ربطی به مانیتور داره؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 27-08-19 انجام شده است
نوتوس 400 بگیرید بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه بالا نوشتم ممنون میشم جواب بدین داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با این گرافیک و پردازنده رزولشن full hd به نظرم عقلانی تر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
گرین نتوس 100 کندم رفتم گرین نتوس 400 خریدم الان دما تو فول لود بالاتر از 60 درجه نمیره همش زیر 60 هست خیلی خوبه ولی خیلی سخت بود نصب کردنش اصلا شبیه نتوس 100 نبود اولین بارمم بود واقعا گیج شدم خسته شدم تا تونستم نصبش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks