با هیچ کدوم گلوگاه نمیشه ولی به قول دوستمون همون 1060 البته نسخه 6 گیگش کاملا کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
با هیچ کدوم گلوگاه نمیشه ولی به قول دوستمون همون 1060 البته نسخه 6 گیگش کاملا کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (06-12-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اخه اگه با هیچکدوم گلوگاه نمیشه برای مثال چرا تو بازی ها تو مشخصات سیستمشون نوشتن gtx 1080 و core i7 یکم عجیب شد که. فقط core i5 کفایت میکونه برای تمام این کارت های گفته شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بازی مافیا۳ سی پی یو بیشتر وقت ها ۱۰۰ درصد داره میره تمام تنضیمات بالا بالا و گرافیک و فریم ۳۵ بعضی مراحل ۲۶ فریم. خوب همینجا با همین گرافیک سی پی یو تا اخر داره میره انوقط گرافیک بالاتر بگیرم فریم بیشتر میده و سی پی یو کم نمیاره؟
من میخوام با همین مشخصاتی که دارم فقط گرافیک بگیرم که تمام تنضیمات بازی بزارم اخر و سی پی یو کم نیاره. فقط یه قطعه ارتقا بدم اونم گرافیک.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 06-12-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
کاربر فعال انجمن سختافزار
رضا جان یه بار یادت باشه خدمتت عرض کردم تو رزولوشن های بالا و تنظیمات بالا بیشتر بار روی پردازنده گرافیکی میفته (البته کسی که کارتی مثل 1070 یا 1080 میگیره عاقلانه ترین کار اینه که یه پردازنده قوی مثل 1700x یا 7700k اینتل انتخاب کنه ) برای نمونه به این بنچمارک دقت کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPHP Code:https://www.gamersnexus.net/guides/2773-intel-i5-2500k-revisit-benchmark-for-2017/page-3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 06-12-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks