سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا باید مشخصات سیستم را درج کنید .
در ضمن موقع ریست کردن باز همین شکل هست ؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا باید مشخصات سیستم را درج کنید .
در ضمن موقع ریست کردن باز همین شکل هست ؟
memilad (07-11-19)
کاربر شهرسختافزار
cpu:amd 2400gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram :8gb
vga:rx560
power green 530
mother board asus a320 mc
نه ریست میکنم اصلا چنین مشکلی نداره
چند تا کار باید انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درایورهای چیپست و کارت گرافیک رو از روی dvd نصب کردید .
همه را انیستال و درایور جدید را دانلود و نصب کنید .
با دقت انجام بدید بعد نتیجه را به من اعلام کنید
memilad (09-11-19)
کاربر شهرسختافزار
خیر من از روز اول از اینترنت گرفتم دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره درایورها را اپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور گرافیک هم حذف کنید با DDU
و مجدد نصب کنید
memilad (09-11-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مشکل پا برجاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس اپدیت شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات پاور منیجمت بایوس هم یک عکس کم حجم شات بگیرید تا چک کنم
کاربر شهرسختافزار
بله بایوس اپدیت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز یهو رفت رو حالت sleep فقط روشن میشد چند مین هم صبر کردم اوکی نشد مجبور شدم باتری رو در بیارم دوباره بزنم تا اوکی شد
خدمت شما
55.jpg
آخرین ویرایش توسط memilad در تاریخ 12-11-19 انجام شده است
عرض کردم بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بایوس قسمت پاور منیجمنت
memilad (12-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks