سلام دوستان بعضی وقتها سیستم و میذارم رو حالت hibernate ویندوز بعد که روشن میکنم روشن میشه اما بوق نمیزنه و بالا نمیاد بعد خاموش میکنم بعد چند مین روشن میکنم درست میشه
مشکل از چی میتون باشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان بعضی وقتها سیستم و میذارم رو حالت hibernate ویندوز بعد که روشن میکنم روشن میشه اما بوق نمیزنه و بالا نمیاد بعد خاموش میکنم بعد چند مین روشن میکنم درست میشه
مشکل از چی میتون باشه
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا باید مشخصات سیستم را درج کنید .
در ضمن موقع ریست کردن باز همین شکل هست ؟
memilad (07-11-19)
کاربر شهرسختافزار
cpu:amd 2400gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram :8gb
vga:rx560
power green 530
mother board asus a320 mc
نه ریست میکنم اصلا چنین مشکلی نداره
چند تا کار باید انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درایورهای چیپست و کارت گرافیک رو از روی dvd نصب کردید .
همه را انیستال و درایور جدید را دانلود و نصب کنید .
با دقت انجام بدید بعد نتیجه را به من اعلام کنید
memilad (09-11-19)
کاربر شهرسختافزار
خیر من از روز اول از اینترنت گرفتم دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره درایورها را اپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور گرافیک هم حذف کنید با DDU
و مجدد نصب کنید
memilad (09-11-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks