سلام دوست گرامی
اینطوری نیست که نشه به نسخه های قبلی برگشت، اون منبع K فقط از داخل سیستم عامل نمیشه و الی با برنامه EZ فلش خود ایسوس (از داخل خود Bios)بدون هیچ مشکلی Downgrade میشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست گرامی
اینطوری نیست که نشه به نسخه های قبلی برگشت، اون منبع K فقط از داخل سیستم عامل نمیشه و الی با برنامه EZ فلش خود ایسوس (از داخل خود Bios)بدون هیچ مشکلی Downgrade میشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
درسته خود ساپورت ایسوس هم گفت ولی نتونستم میشه روشش رو بگید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ورژن قدیم رو با فلش وصل کردم ولی وقتی read file میزنم این اخطار میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (15-01-17)
نسخه های مختلف رو تست کنید حتماً میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CrazyLeader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نشد احتمالاً آخرین نسخه که الان نصبه باگ داره و الی راحت میشه به نسخه های قدیمی تر برگشت.
- - - Updated - - -
ضمناً فایل رو از هارد دیسک بزنید فلش بشه نه فلش درایو.
آخرین ویرایش توسط خبات کریمی در تاریخ 15-01-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
یکی دیگ از دوستان هم تست کرده
اصلا کلا ظاهراً ایسوس از وقتی اپدیت ۳۰۰۷ رو داده این امکان رو کامل از بین برده ولی بازم تست میکنم حتما
مرسی از راهنماییت
اگر نتیجه ای گرفتم خبرشو بهتون میدم
خبات کریمی (15-01-17)
کاربر شهرسختافزار
چشم از روی هارد هم تست میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه حتی ورژن داخل خود دی وی دی ایسوس رو هم نخوند ولی بازم تست میکنم
خبات کریمی (15-01-17)
تو کامنت قبلی هم اضافه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CrazyLeader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رو از رو هارد دیسک انتخاب کنید نه فلش درایو یکی دو نسخه قبل رو تست کنید.
خیلی بعیده چنین کاری کرده باشه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
این کار رو برای جلو گیری از فلش کردن بایوس به ورژن ۰۰۵۰ ضمن جلوگیری از non-K O.C کرده البته ایسوس واقعا خیلی ترسو هستش ک این کار رو کرد ولی ازراک حاضر نشد اینکار رو بکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیغام خصوصی رو چک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CrazyLeader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهنمایی بیشتر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks