سلام خدمت همه کاربرها و مدیران محترم
چند وقتیه که میخوام مادربرد سی پی یو و رم بخرم خیلی تحقیق کردم و سوال های زیادی از خیلی جاها پرسیدم ولی هر چهقدر سوال میپرسم و تحقیق میکنم بیشتر گمراه میشم.
متاسفانه خیلی خیلی ادم حساسی هستم که خیلی هم اذیتم میکنه این مورد
بعد از مدت ها میخوام مادربرد نو بخرم و ادمی هستم با اینکه فعلا بودجه خوبی ندارم برای این 3 قطعه و حاضرم فعلا مادربرد سی پی یو بخرم و فعلا با یه رم استارت بوخوره سیستم بعدا قطعه به قطعه ارتقا بدم
مشکل اصلیم اینه که بین مادربرد سوکیت intel یا amd موندم. تمام تاپیک های همین انجمن رو در همین رابطه خوندم ولی کمکم نکرد یه راهنمایی میخوام.
ببینید مادربرد هدف اصلیمه و مهمترینه برام( درسته شاید مهمترین قطعه تئی موضوع کامپیوتر نباشه و قطعات دیگه هم مطمعنا مهم هستن)
مادربردی میخوام که از نظر ارتقای سیستم مشکلی برام به وجود نیاره میخوام بعدا که ارتقای سیستم بخوام بدم دیگه نیاز نباشه حالا حالا ها مادربرد عوض کنم
نظر خودم اول اینتل بود بعد از خوندم مطالب و اشنا شدن با ryzen دیگه مطمعن نیستم که اینتل بخوام
توی یه انجمن دیگه همین سوال رو مطرح کردن بهم گفتن اگه مادربردی میخوای که اینده داشته باشه و با توجه به وضعیت فعلی اینتل و سی پی یو های قدرتمند ryzen
100% amd بگیر به عنوان مثال مادربردMSI B450M Gaming Plus بهم پیشنهاد دادننظر خودم اول این مادربرد ها بود :
ROG STRIX B360-F GAMING
مادربرد ایسوس مدل Prime Z370-A
ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA
مادربرد ایسوس مدل ROG CROSSHAIR VI EXTREME
مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX B250G GAMING
مادربرد گیگابایت مدل GA-Z170X-Gaming 7
و z370
اینا اینا همه سری های اینتل هستن بعد از تحقیق بیشتر و نظر خیلیا amd بود
ممنون میشم راهنماییم کنید
توی راهنمایی جدای از اختلاف قیمت راهنمایی بفرمایید .
جدای از همه اینا ممنون میشم مادربردی بهتر از اینا توی رج قیمت حداکثر 2500 معرفی بفرمایید همونجور که گفتم مادربردی میخوام که بعدا برای ارتقا مشکلی برام به وجود نیاره
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Bookmarks