سلام درایورها را از سایت msi دانلود و از چیپست شروع و در آخر گرافیک را نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلام درایورها را از سایت msi دانلود و از چیپست شروع و در آخر گرافیک را نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام توی قسمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LAN Drivers
4 تا چیز هست ...
Killer Bluetooth Drivers
Killer Lan Driver
Killer Network Driver (driver only)
Killer Wi-Fi Driver (driver only)
از اینا من موندم .... باید همه رو نصب کنم یا مثلا فقط باید Killer Lan Driver رو نصب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
کیلرها را مه باید نصب بشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه سگمنت مختلف هستند
لن - وایرلس و بلوتوث
کاربر شهرسختافزار
الان اینجا 4 تا هست ... مثلا اون Network Driver چه فرقی با Lan Driver داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه کدوم اول باید نصب بشه بین این چهارتا ؟ در کل اولویت به چه شکل هست؟
شما درایور lan رو نصب کنید
بعد وایرلس
بعد بلوتوث
ابتدا باید lan و نتورک و بعد وایرلس و بلوتوث
ترتیب رو واضح مینویسم
Killer Lan Driver
Killer Wi-Fi Driver (driver only)
Killer Bluetooth Drivers
alireza771 (03-10-19), problem (01-10-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks