سلام من مادربورد MSI x299 M7 ACK خریداری کردم ... میخواستم ببینم توی نصب درایو ها چه چیزهایی باید نصب بشه و نکته بعدی اینکه اولویت نصب چی هست ... مخصوصا این اولیت نصب برام مهم هست ... سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام من مادربورد MSI x299 M7 ACK خریداری کردم ... میخواستم ببینم توی نصب درایو ها چه چیزهایی باید نصب بشه و نکته بعدی اینکه اولویت نصب چی هست ... مخصوصا این اولیت نصب برام مهم هست ... سپاس
|
|
سلام درایورها را از سایت msi دانلود و از چیپست شروع و در آخر گرافیک را نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام توی قسمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LAN Drivers
4 تا چیز هست ...
Killer Bluetooth Drivers
Killer Lan Driver
Killer Network Driver (driver only)
Killer Wi-Fi Driver (driver only)
از اینا من موندم .... باید همه رو نصب کنم یا مثلا فقط باید Killer Lan Driver رو نصب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
کیلرها را مه باید نصب بشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه سگمنت مختلف هستند
لن - وایرلس و بلوتوث
کاربر شهرسختافزار
الان اینجا 4 تا هست ... مثلا اون Network Driver چه فرقی با Lan Driver داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه کدوم اول باید نصب بشه بین این چهارتا ؟ در کل اولویت به چه شکل هست؟
شما درایور lan رو نصب کنید
بعد وایرلس
بعد بلوتوث
ابتدا باید lan و نتورک و بعد وایرلس و بلوتوث
ترتیب رو واضح مینویسم
Killer Lan Driver
Killer Wi-Fi Driver (driver only)
Killer Bluetooth Drivers
alireza771 (03-10-19), problem (01-10-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks