این اسکرین شات از هارد های متصل است:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.PNG
2.PNG
کاربر شهرسختافزار
این اسکرین شات از هارد های متصل است:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.PNG
2.PNG
ERROR SCAN به صورت FULL انجام بدید .همچنین در کیس رو باز کنید و قطعه ایی که دارای صدا هست را مشخص کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (23-02-19), Speed Racer (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
بعضی وقتا صدا میده مخصوصا وقتی که بعد از چند ساعت تازه کامپیوتر را روشن می کنم، صدا شبیه به صدای خش خش یک فن هست اما اصلا به نظر نمیاد که از فن CPU باشه و از فن GPU هم نیست و بعد از چند دقیقه صدا تموم میشه، Error Scan را روی هارد سیستم عامل به صورت سریع انجام دادم اما تمام خانه ها سبز بود و الان هم دارم به صورت Full انجام میدم که فکر می کنم چند ساعتی طول بکشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 3527352205 در تاریخ 22-02-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
به صورت Full :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل پیوست 22692
از هارد بنچمارک بگیرید و اسکرین شات قرار بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (23-02-19), Speed Racer (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
این بنچمارک از هر دو هارد هست و روی حالت Read قرار دادم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4.PNG
5.PNG
تصویر اول یعنی هارد ST2000VX سیستم عامل روش نصب هست
هارد اول وضعیت خوبی نداره باید یکبار فرمت کامل بشه و مجدد ویندوز نصب بشه و عامل کندی این میتونه باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Racer (17-03-19)
کاربر شهرسختافزار
یعنی به خاطر ضربه ای که بهش وارد شده این اتفاق براش افتاده؟ و آیا بعد فرمت درست میشه؟ چطوری فرمت کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks