بله اون فن هم کارتون راه مینداخت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میدونستم اینطوریه یه گرین میگرفتم با قیمت یک سوم این.فکر نمیکردم نویزش اینطوری باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اون فن هم کارتون راه مینداخت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارمان123 (19-08-16)
|
|
گفتم اونا دورشون 1300 الی 1500 هست فنه فابریکه خودش دورش تا 2400 میره. خواستم مثلا یه فن بگیرم قدرتش مشابه همین مال خودش باشه.... که اشتباه کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ماکزیمم جابجاییه هوا رو هم در نظر گرفته بودم. که اون گرین ها کمتر از فابریکه خودش بود.
آخرین ویرایش توسط ارمان123 در تاریخ 19-08-16 انجام شده است
ارمان123 (19-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks