notus 400 بهترین مورده نسبت به سایر گزینه هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
notus 400 بهترین مورده نسبت به سایر گزینه هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون، فقط اینکه نویزش بالا نیست؟ و اینکه امکان خاموش کردن ال ای دی هاش هست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه موردای دیگه برای این پردازنده خنک کنندگی کافی نداره؟
آخرین ویرایش توسط morteza1118 در تاریخ 07-08-19 انجام شده است
خیر اصلا نویز بالایی ندارد و کیفیت فنش خوبه با نویز حداقلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید نوتوس 200 هم بگیرید ولی مورد 400 قویتره
morteza1118 (08-08-19)
کاربر شهرسختافزار
بنده به عنوان کسی که الان یک ماهه خریداری کردم و استفاده میکنم واقعاً عالی و جوابه notus 400 greenبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
morteza1118 (08-08-19)
کاربر شهرسختافزار
منم یه هفته دارمش. ال ای دی هاش خاموش بشو نیست. خمیرش عالی هست. خیلی خوب هست. ولی به نظر من رو گزینه های قوی تر هم میتونی حساب باز کنی.
alireza771 (08-08-19), morteza1118 (08-08-19)
|
|
البته این پردازنده گزینه قویتر نمیخواد سوکت ۷۷۵ هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezash85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه دوره q9550 داشتم
با فن cm sphere کولر مستر جواب بود
نوتوس ۴۰۰ که قطعا قویتره
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
morteza1118 (08-08-19)
کاربر شهرسختافزار
آخرین ویرایش توسط rezash85 در تاریخ 08-08-19 انجام شده است
morteza1118 (09-08-19)
کاربر شهرسختافزار
Core temp رو هم بگیر نصب کن و تو تنظیمات قسمت نوتیفیکیشن بگذار روی highest temperature. خواستی تو همون قسمت می تونی قلمشو بزرگتر کنی و تغییر بدی.
بعد از قسمت taskbar setting سیستمت، بگذار اونو رو حالت On که همیشه دیده بشه. دمای پردازندتو رو همیشه می تونی ببینی با این نرم افزار.
خلاصه از ما گفتن بود که قوی ترین کولر های بادی هم رو پردازنده های من و تو جواب نمیده و فقط واتر کولر جواب میده. 3،4 سال یه بار هم ببر مراکز اینکارا که مایعشو تعویض کنن.
اینارو هم بخون:
تست نوتوس 400
بررسی محصولات خنک کننده
تست واتر کولر GREEN GLACIER 120
TDP دو پردازنده که برا تست در موارد بالا استفاده شده با پردازنده شما یکی هست. 91 و 95 وات.
من خودم به شخصه پشیمونم که چرا بیشتر تحقیق نکردم ولی به هر حال نوتوس 400 خیلی خوبه اما برا پردازنده های خنک تر. بیشتر وقت بگذار برا انتخابت.
آخرین ویرایش توسط rezash85 در تاریخ 08-08-19 انجام شده است
morteza1118 (09-08-19)
ممنون از لینک ها و توضیحاتی که دادین، خیلی مفید و راهگشا بود. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezash85 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks