البته که سالمه! بنده به سیستم به اندازه دندان هایم می رسم! سالم و البته تمیزه!
تنها ترسی که از APU دارم اینه که از نظر توان گرافیکیش ضعیف باشه، یعنی دست کم به اندازه یه کارت گرافیکی هم رده چیپ اش نباشه!
البته که سالمه! بنده به سیستم به اندازه دندان هایم می رسم! سالم و البته تمیزه!
تنها ترسی که از APU دارم اینه که از نظر توان گرافیکیش ضعیف باشه، یعنی دست کم به اندازه یه کارت گرافیکی هم رده چیپ اش نباشه!
|
لينك بنچماركي كه صفحه قبل دادم رو ببين .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD's A10-6800K and A10-6700 'Richland' APUs reviewed - The Tech Report - Page 6
*MoJtAbA* (01-03-14), mohsen_Simon (01-03-14)
عزیز من کل پلتفرم را عوض کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کار شما اصلا apu amd پیشنهاد نمیکنم
شما نیاز به پردازنده قوی دارید
پردازنده i5 پیشنهاد شده برای کاربری شما قطعا بهتر از تمامی apu های amd است
http://us.hardware.info/reviews/4993...-photoshop-cs6
*MoJtAbA* (01-03-14), mehrdad_ab (03-03-14), mohsen_Simon (01-03-14)
جدا؟ یعنی APU 6800 که چهار هسته 4 گیگا هرتزی هست، ممکنه از i5 4440 که چهار هسته ای سه گیگاهرتزی هست ضعیف تر عمل کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اختلاف بر چه اساسه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks