باطری رو چند باهات حساب کرده ؟ کاش از همونجا که گفتم میخریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری رو چند باهات حساب کرده ؟ کاش از همونجا که گفتم میخریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نزدیکه خونمونه.یه مغازس که بیشتر موبایلی های محلمون ازش خرید دارن. اخه تهران نبود.بعد تو بازار هم از 10 تومن تا 30 تومن بهم گفتن .گیج شده بودم.
خوب فردا باطری رو ببر پیشش . تهران هم تو علاالدین مغازه دارند زنگ میزدی بهشون راهنمائیت میکردند و آدرس تهرانشون رو میدادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-06-15)
ممنون .فردا میرم پیشش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(شاید باورتون نشه انقد سرم شلوغه که فکرم نرسید تلفشون رو بگیرم و شعبه ی تهران رو ادرسشش رو بگیرم متاسفانه!!!)
بازم ممنون.تشکر از وقتتون اقا امید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 26-06-15 انجام شده است
AMD>INTEL (26-06-15)
میثم جان بنظرم مشکل یا از شارژرته یا از سوکتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باتری خراب بود نباید 2 روز کار میکرد بعد هیچ شارژی نگیره
M3RS4D 50062 (27-06-15)
شارژر رو روی یه گوشیه دیگه تست کردم سالم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوشی رو هم گذاشتم تو شارژ باطری داغ کرد بعد یه ساعت .یعنی برق به باطری میومده و سوکت مشکلی نداره.
سوکت رو هم نگاه کردم پایه هاش وصلن
nima_hl (27-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks