درود ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با باطری قبلی تست کنید . یک عکس از باطری که خریدی بگذار .
درود ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با باطری قبلی تست کنید . یک عکس از باطری که خریدی بگذار .
M3RS4D 50062 (26-06-15)
|
با باطری قبلی تست کردم نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری قبلیم (فابریک خودش بود) دقیقا چون یه ماه گوشی رو گذاشتم کنار خراب شد.بعدش که سوکتش رو درست کردم و زدم تو شارژ دیگه شارژنگه نداشت.
راستیتش من الان فقط این موبایلم دوربین داره که روشن نیست.با وب کم انداختم و خیلی کیفیتش پایینه ولی اگه چیز خاصی مد نظرتون هست بگین براتون تایپ میکنم(با عرض پوزش)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصاتی که پشتش نوشته ایناس (فک میکنم اینا مد نظرتون باشه )
BP-4L 1500mAh 3.7V 5.6Wh
MADE IN CHINA
FABRIWUE EN CHINA
باطری های چینی خرابی زیاد دارند . بعضی از باطری ها ضمانت دارد باز اونا کیفیتشون بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-06-15)
خوب پس قیدش رو بزنم ؟ یکیدیگه تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری رو چند باهات حساب کرده ؟ کاش از همونجا که گفتم میخریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نزدیکه خونمونه.یه مغازس که بیشتر موبایلی های محلمون ازش خرید دارن. اخه تهران نبود.بعد تو بازار هم از 10 تومن تا 30 تومن بهم گفتن .گیج شده بودم.
|
خوب فردا باطری رو ببر پیشش . تهران هم تو علاالدین مغازه دارند زنگ میزدی بهشون راهنمائیت میکردند و آدرس تهرانشون رو میدادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks