سوالی دارم. روت کردم گوشیمو و به دلخواه تمام برنامه ها چرت حذف کردم و اگه هم برنامه ای نیاز باشه دانلود میکنم و دانلود کردم و نصب کردم چون اینطوری میتونم اون برنامه به کل حذف یا دوباره نصب کنم که گوشی روت نباشه اون برنامه حذف نمیشه. حالا سوالم اینه من تمام برنامه هارو حذف کردم از گوشی و دلخواه شده حالا ان روت میکنم تا گوشی فابریک باشه این دو تا برنامه باز خودش برمیگرده در صورتی که من حذف میکنم عین برنامه های دیگه و وقتی ان روت هست دیگه نمیشه حذف کرد و فقط غیر فعال میشه کرد که اونم چرته چرا باز این برمیگرده چه کنم حذفش میکنم و گوشی ان روت میکنم نیاد اسم دو برنامه اولی. Telly و دومی. papergarden ممنون میشم راهنمایی کنی. ایا کنارش مکملی هست که باید پیدا کنم حذف کنم چون وقتی میاد میزم تو برنامه خوب اجرا نمیشه و میگه عدم برقراری ارتباط. من نمیخوام این دو برنامه هم تو گوشیم باشه و میخوام به کل حذف بشه. ممنون میشم این مورد راهنمایی کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(شخی سازی اینطوری کردم اول این بگم برنامه های فابریک گوشی که لازمه و باید بمونه گذاشتم البته برنامه های که خودم لازمشون دارم گذاشتم. 1. تلفن. 2. مخاطبین. 3. پیام ها. 4. گالری. 5. دوربین. 6. ساعت. 7. تنضیمات. 8. ماشین حساب. 9. ظبط صدا 10. فایل های شخصی. 11. ........ اینا برنامه های خود گوشی که حذف نکردم و شخصی سازی کردم توپ.)
(اما حالا برنامه های که دانلود و نصب کردم و هر موقعه بخوام میتونم به راحتی از گوشی حذف کنم چه روت باشه چه ان روت باشه گوشی. 1. گوگل چروم یا همون کروم. 2. تلگرام فارسی. 3. ایستاگرام. 4. تانگو. 5. مدیاپلیر برای اهنگ جت ادیو. 6. فلش پلیر. 7. ف ن د ق شکن. 8. چراغ قوه. 9. همراه بانک ملی به اسم بام. 10. مدیاپلیر برای فیلم ام اکس پلیر. 11. .........)
(یک صفحه برنامه و 20 عدد برنامه گوشی هم روان روان اجرا میشه.)
اما حالا گوشی گفتم ان روت کنم هم امنیت باشه هم اینطوری بهتره و اون دو برنامه که بالا عرض کردم خودش میاد و مزاحمه و بدجوری رو اعصابه برای اون چه کنم؟چطور کامل از گوشی حذفش کنم؟

Bookmarks