Silicon Power P40 4400 mAh
البته اگه مشکل قیمت ندارید می تونید مدلهای بهتری رو بگیرید .
با سلام
لطفا یه پاوربانک که از هر نظر امتحان پس داده باشه،برای G4 پیشنهاد بدید ممنون از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدهید.
اگه جای اشتباه تاپیک ایجاد کردم عذرخواهی میکنم هرچی گشتم جای مناسبی برای این موضوع پیدا نکردم
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 28-08-16 انجام شده است
|
Silicon Power P40 4400 mAh
البته اگه مشکل قیمت ندارید می تونید مدلهای بهتری رو بگیرید .
پاوربانکی که آمپر بالاتری داشته باشه بهتره ،که حداقل بتونی سه یا چهار بار گوشی را کامل شارژ کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emtec Universal Batman V Superman 5000mAh Power Bankبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید پاوربانک با حداقل 10000 میلی آمپر بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 5000 دوبار کامل هم نمیشه G4 را شارژ کرد!
TP LINK واقعی 10400 میلی آمپر می باشه و دارای دو سال گارانتی می باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خیلی از این مدلها 10000 شاید واقعی نباشه .باز چک میکنم مورد مناسب 10000 دیدم . اعلام میکنم .
سایت داده پردازی متین چک کن . اگر همین EMTEC مدل 10000 داشت بگیر
پاوربانک UE10002 انرجایزر :
-شارژ همزمان دو دستگاه
-ظرفیت:10000میلی آمپر
-ولتاژ خروجی:5v/2A
-نوع سل:لیتیوم پلیمر
-دارای نشانگرLEDجهت نمایش سطح توان
-گارانتی یکسال تعویض
92/000T
Remax Proda Power Box 30000 mAh Powerbank
Romoss Solo 9 20000mAh Power Bank
اگه گرون هستند این مدل رو بردارید :
Xiaomi NDY-02-AN 10000mAh Power Bank
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks