با سلام
لطفا یه پاوربانک که از هر نظر امتحان پس داده باشه،برای G4 پیشنهاد بدید ممنون از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدهید.
اگه جای اشتباه تاپیک ایجاد کردم عذرخواهی میکنم هرچی گشتم جای مناسبی برای این موضوع پیدا نکردم
با سلام
لطفا یه پاوربانک که از هر نظر امتحان پس داده باشه،برای G4 پیشنهاد بدید ممنون از اینکه وقت میذارید و پاسخ میدهید.
اگه جای اشتباه تاپیک ایجاد کردم عذرخواهی میکنم هرچی گشتم جای مناسبی برای این موضوع پیدا نکردم
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 28-08-16 انجام شده است
|
Silicon Power P40 4400 mAh
البته اگه مشکل قیمت ندارید می تونید مدلهای بهتری رو بگیرید .
پاوربانکی که آمپر بالاتری داشته باشه بهتره ،که حداقل بتونی سه یا چهار بار گوشی را کامل شارژ کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emtec Universal Batman V Superman 5000mAh Power Bankبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید پاوربانک با حداقل 10000 میلی آمپر بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 5000 دوبار کامل هم نمیشه G4 را شارژ کرد!
TP LINK واقعی 10400 میلی آمپر می باشه و دارای دو سال گارانتی می باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خیلی از این مدلها 10000 شاید واقعی نباشه .باز چک میکنم مورد مناسب 10000 دیدم . اعلام میکنم .
سایت داده پردازی متین چک کن . اگر همین EMTEC مدل 10000 داشت بگیر
پاوربانک UE10002 انرجایزر :
-شارژ همزمان دو دستگاه
-ظرفیت:10000میلی آمپر
-ولتاژ خروجی:5v/2A
-نوع سل:لیتیوم پلیمر
-دارای نشانگرLEDجهت نمایش سطح توان
-گارانتی یکسال تعویض
92/000T
Remax Proda Power Box 30000 mAh Powerbank
Romoss Solo 9 20000mAh Power Bank
اگه گرون هستند این مدل رو بردارید :
Xiaomi NDY-02-AN 10000mAh Power Bank
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks