Aaron Swartz (11-04-16), Nima061 (10-04-16)
تا اندازه ای که اطلاع داشتم راهنمایی کردم . در مجموع کیفیت ساخت خوبی دارد . دوربینش هم 16 مگ هست .اطلاع دقیقتر فقط کسی میتونه به شمابده که این گوشی رو خرید کرده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (11-04-16), Nima061 (10-04-16)
من کمی تحقیق کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه لوازم جانبی و تعمیراتی و خدمات پس از فروشش کمه
الان انتخابم بین S6 و Z5 هست
کدوم بهتره؟
|
لوازم جانبی و قطعات انواع گوشی تو علا الدین پیدا میشه . از اپل تا هوای .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر خدمات فروش اکثر گوشی های خدمات خاصی ندارند .
Aaron Swartz (11-04-16)
قاب Iface اش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون پرسیدم میگه ما ژله ایش رو داریم ولی اونو نداریم و نیست
گلسش هست ولی یه جنسه خوب و بد و .... نداره
متاسفانه به خاطر یه سری محدودیت ها مجبورم چشم پوشی کنم با این حال که اصلا دلم نمیخواد :((((
بین S6 و Z5 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
Aaron Swartz (11-04-16), M3RS4D 50062 (12-04-16)
گوشیمو خریدم
به عنوان اولین تجربه اسمارت فونم رفتم سراغ شیائومی ردمی نوت 3 رفتم
میخواستم بهترشو بخرم ولی گفتم با یه گوشی میان رده اول فرهنگش استفادش رو یاد بگیرم
بیاد عکساشو میزارم ولی فعلا پولو دادم به لیون و قراره فردا بیارن و تا پس فردا به دستم برسهتشکر از دوستانی که کمکم کردند
خیلی فکر کردم سر این برند به نظر ناشناخته و گفتم یه جور تست کنمش با یه گوشی ارزونشون
AMD>INTEL (12-04-16), M3RS4D 50062 (12-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks