۲۲ بهمن ۸۵

تاليانيوز- بازار گوشی و لوازم جانبی در تهران در ماههای پایانی سال جاری رونق بیشتری گرفته است، در عين حال گمانه زني ها حاكي از افزايش قيمت گوشي به علت عدم واردات كافي آن و افزايش تقاضا به علت توزيع سيم كارت هاي جديد است.
مرکز خرید و فروش گوشی و لوازم جانبی تلفن همراه خیابان جمهوری در چند روز گذشته شاهد سیل عظیم مشترياني بوده که برای خرید گوشی های روز یا نو پا به بازار می گذارند.
صادق یکی از کسانی که برای خرید گوشی وارد بازار شده است ، می گوید: به بازار آمده ام تا پیش از سال نو وگران شدن قیمت ، گوشی مورد نظر خود را خریداری کنم.
حمید رضا که به دنبال قاب مشکی برای گوشی خود می گردد می گوید: تمایل زیادی دارم گوشی خود را عوض کنم اما این گوشی یکی ازگوشی های روز بازار است و برای اینکه چند وقت دیگر هم آن را داشته باشم و تنوعی هم ایجاد شده باشد ، آمده ام تا قاب آن را عوض کنم.
احمد یکی از فروشندگان گوشی در خیابان جمهوری با اشاره به اینکه این روزها بازار گوشی رونق بیشتری گرفته است می گوید: در چند روز اخیر ، اکثر اوقات یا اصلا نهار نمی خوریم یا به عنوان عصرانه غذا می خوریم .
وی گفت: صاحبان فروشگاه از ما انتظار دارند در این دو ماه تمام توان خود را در فروش هر چه بیشتر گوشی ارایه کنیم.
احمد با بیان اینکه ، ماه های پایانی سال بیشترین سود فروش گوشی را دارد گفت : از این رو رقابتی نیز بین فروشندگان گوشی بر سر فروش بیشتر ایجاد می شود و صاحبان فروشگاهها برای فروش بیشتر به فروشندگان خود وعده های متفاوتی می دهند.
وی که در هنگام مصاحبه ، گوشی هم می فروخت ، افزود : خلاصه اینکه در ماه های پایانی سال مجبوریم یکسره کار کنیم و در نظر داشته باشیم که مشتری هایی که به فروشگاه می آیند دست خالی بیرون نروند.
وی می گوید : جدا از مشتریانی که برای اولین بار برای خرید گوشی به ما مراجعه می کنند، خیلی ها به بازار می آیند تا گوشی های قدیمی خود را جایگزین گوشی های نو کنند.
حسین یکی از فروشندگان گوشی های کارکرده در بازار نیز با بیان اینکه بازار بهتر شده است می گوید: این روزها خیلی ها به دنبال گوشی های دلخواهی می گردند که در عین زیبایی ، بی عیب و ارزان باشند.
وی که قسمتی از فروشگاه خود را محل عرضه وسایل جانبی کرده می افزاید : با نزدیکی سال نو ، فروش لوازم جانبی از جمله قاب های محافظ گوشی ، کیف ، بند و حافظه جانبی بیشتر شده است.