PDA

مشاهده نسخه کامل : آخرين وضعيت دانش‌آموز تنبيه شده خوزستاني توسط معلمان دلسوز !



N@VID
22-11-08, 23:51
سلام

خبرگزاري فارس: 7 ماه از تنبيه‌بدني «علي نوروزي» يك دانش‌آموز شهر لالي استان خوزستان مي‌گذرد و هنوز علي‌ نمي‌تواند روي پاهايش بايستند ضمن اين‌كه دست راستش نيز حركت نمي‌كند.

Only the registered members can see the link



به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، اوايل ارديبهشت امسال «علي نوروزي» دانش‌آموز كلاس چهارم ابتدايي شهر لالي استان خوزستان از سوي معلم خود مورد تنبيه‌بدني قرار گرفت.

علي در زمان تنبيه‌بدني تنها سوزشي در ناحيه كمر احساس كرد و اتفاق ديگري روي نداد اما هنگام بازگشت به خانه ناگهان از هوش رفت و از ناحيه پاها فلج شد.
اين حادثه با پيگيري رسانه‌ها به وزير آموزش و پرورش منعكس شده و وزير نيز خواستار پيگيري موضوع شد. آموزش و پرورش عنوان مي‌كرد كه دانش‌آموز تنبيه‌شده تحت درمان قرار گرفته و معلم تنبيه‌كننده نيز به مراجع ذي‌ربط براي پيگيري علت اين‌كار ارجاع شده است.
علي نوروزي اكنون نمي‌تواند روي پاهايش بايستد و نمي‌تواند به مانند ديگر دانش‌آموزان بازي كند و درس بخواند و اين در حالي است كه هنوز مسئولان آموزش و پرورش قاطعانه با اين معلم و چنين رفتارهايي در آموزش و پرورش برخورد نكردند.
علي عباسپور تهراني‌فرد، رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در اين خصوص به خبرنگار اجتماعي فارس گفت: گزارش اولي كه آموزش و پرورش به ما داد، قانع‌كننده نبود و طي نامه‌اي خواستار توضيح دوباره آموزش و پرورش شديم.
وي ادامه داد: هنوز آموزش و پرورش به ما در خصوص نامه دوم جوابي نداده است اما در هر حال اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد.

Amin Boy 20
23-11-08, 11:43
هرچی بگی از این سیستم اموزشی کم گفتی
اخه درس نخوندن یه دانش اموز(به هر دلیلی) تنبیهش اینه که از ناحیه پا فلج بشه ؟
باید مجازات سختی بشه این معلمه که درس عبرتی بشه برایی بقیه
واقعاکه حسرت میخورم

sAsAn.K
23-11-08, 15:28
متاسفانه ایران از این جور شبه معلما زیاد داره ، به نظر من باید با معلمه کاری کنن که فلج بشه !