ace pick (21-01-16)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من میخوام یه سیستم قوی و پرسرعت بخرم. فقط کیس و اجزای داخلش. مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد رو نمیخوام عوض کنم.
MB: ASUS Z170-DELUXE 1,180,000
CPU: Intel® Core™ i7-6700K 1,210,000
VGA: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX v2.0+ 6GB: 2,750,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3400MHz CL16 Blue + Fan: 1,340,000 -
SSD: Samsung 850 Pro 512GB: 1,040,000
HDD:
Power:
DVD&Bluray:
Cooler:
Fan:
Case:
همینطور که میبینید تعدادی شو خودم انتخاب کردم. همه قطعات لیست شدن؟ رم فکر میکنم کافی باشه. هارد دیسک رو نمیدونم وسترن بهتره یا سیگیت. اگه مثلآ وسترن بهتره کدوم نمونش؟ کدوم عمر بیشتری دارن؟ 4tb یا 5tb باشه.
میخوام از همکارتون آریا کامپیوتر سفارش بدم.
ace pick (21-01-16)
|
|
رم شما دو تا ماجول 8 گیگ بگیرید این برد از کانفیگ کواد چنل پشتیبانی نمیکند . فقط دوال چنل
اگر برای هارد مشکل بودجه ندارید مدل هیبریدی سیگیت رو تهیه کنید Seagate Desktop Hybrid 4TB HDD + 8GB Turbo Cache
یا با بودجه کمتر wd 2tb black
power coolermaster vanguard 750w
cpu fan Cooler Master Hyper T4
case Cooler Master CM 690 III
---
در مورد مادربرد پیشنهادم مدل گیگابایت میباشد
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5
کاربر شهرسختافزار
DVD ROM و Bluray فراموش شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16)
بلو رای Pioneer 16X BDR-S09XLTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dvd writer Pioneer 24X DVR-S21LBK
کاربر شهرسختافزار
چرا؟ مگه مادربرد جدید نیست!؟ رمهای 2x8 فرکانسشون پایینه چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iSaad در تاریخ 02-09-15 انجام شده است
ace pick (21-01-16)
مادربرد جدید هست . ولی کواد چنل نیست دوال چنل میباشد . حالا با آقای جمشیدی هماهنگ کنید شاید بتوند دو ماجول 8 گیگ با فرکانس مناسب براتون تهیه کنند .البته میتونید 4 تا 4 بگیرید اگر دوماجول 8 گیگ پیدا نکردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مگه نگفتید 4x4 نمیشه؟ چهارتا رم 4 گیگ سوار کنم بجای یک رم 4x4 ؟ فرکانس پایین نمیخوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفآ بیشتر توضیح بدید. گیج شدم. اگه این مادربرد رم خوب نمیخوره یکی دیگه انتخاب کنم.
آخرین ویرایش توسط iSaad در تاریخ 02-09-15 انجام شده است
ace pick (21-01-16)
منظور جناب امید اینه که اگر دو تا ماژول رم 8 گیگ با فرکانس بالا پیدا نکردید می توانید از 4 ماژول رم 4 گیگ با فرکانس بالا استفاده کنید اما این 4 ماژول باز هم به صورت دوال چنل استفاده خواهند شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16), AMD>INTEL (02-09-15), iSaad (02-09-15), M3RS4D 50062 (02-09-15)
کاربر شهرسختافزار
اگه این 4 ماژول به جای چهار چنل، دو چنل استفاده شه چی میشه؟ سرعت کمتری داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16)
فرکانس همونه . باند انتقال دیتا به جای چهار مسیر دو مسیر خواهد داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks