ویرلن جدید ترین و موثر ترین تکنیک های دیجیتال مارکتینگ و سئو سایت برای سال جدید را معرفی کرد.

بازاریابی اینترنتی از طریق موتور جستجوی گوگل ، وب سایت های پربازدید و شبکه های اجتماعی روز به روز بیشتر مورد استفاده برند ها و استارت آپ ها قرار میگیرد که بدلیل تاثیر گذاری بیشتر و هزینه کمتر نسبت به انواع روش های تبلیغات و بازاریابی سنتی است.

هدف ما از دیجیتال مارکتینگ در مرحله اول برندسازی و جذب مخاطبان بیشتر و در نتیجه افزایش فروش و درآمد است . اما چالش اصلی برای دستیابی به بهترین نتیجه آشنایی کامل و مهارت بکارگیری  روش ها و تکنیک های جدید تبلیغات اینترنتی و سئو سایت است.

تولید محتوا فاکتور مهم سئو برای رنکینگ گوگل
از اوایل سال 2017 موتور های جستجو گوگل، یاهو و بینگ، تلاش خود را برای یافتن نتیجه ای هر چه دقیق تر، بر اساس منظور اصلی کاربرو نه صرفا کلمات کلیدی گذاشته اند و متعاقبا، نتایج مناسب تری نسبت به مکان آنها، جستجو های قبلی و چند پارامتر دیگر، ارائه میدهند. بنابراین برای دستیابی به بیشترین ورودی گوگل لازم است پیوسته اطلاعات خود از نیازهای مخاطبان و کاربران را به روز کنید. برای تحقق این امر کارشناسان سئو سایت باید بیش از پیش با مخاطبان خود در ارتباط  باشند و محتوای مرتبط تری تولید کنند.

طبق تحقیقات کارشناس استراتژیست کیفیت جستجو گوگل، تولید محتوای با کیفیت و لینک بیلدینگ از طریق رپورتاژ آگهی دو فاکتور اصلی رنکینگ گوگل میباشند. پس به خاطر داشته باشید که کلمات کلیدی تنها زمانی تاثیرگذار خواهند بود که در محتوایی با کیفیت به کار برده شوند.

تولید محتوای قابل جستجو برای جستجوگر صوتی
طبق گزارش ها و مقالات معرفی تکنیک های برتر سئو سایت برای سال 2018 اسمارتفون ها هر لحظه از دیگر گجت ها پیشی میگیرند و تولید محتوایی متناسب با گوشی بسیار کلیدی است. از طرف دیگر بر کسی پوشیده نیست که سال گذشته اوج شکوه موتورهای جستجوی صوتی، مانند کورتانا ی مایکروسافت،google now و سیری بود. و با پیدایش گجت هایی مانند گوگل هوم Google Home و آمازون اکو Amazon Echo دریچه ای جدید به دنیای جستجو آنلاین گشوده شد. در واقع نسبت جستجوی تایپی به صوتی 5 به 1 است و این آمار روزانه در حال افزایش است.

بنابراین سعی بر تولید محتوایی که به آسانی با جستجو های صوتی قابل دریافت باشند، داشته باشید. برای این امر همانطور که پیشتر اشاره کردیم باید به نیازهای مخاطبان آگاه باشید.

یک ترفند ساده: میتوانید با درج کلمات کلیدی و پرسش های طولانی تر که احتمال استفاده آنها در جستجوی صوتی بالاتر است، شروع کنید.

دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات در توییتر
طی چند سال گذشته، توییتر به عنوان یکی از 3 پلتفرم های برتر شبکه های اجتماعی، در کنار فیسبوک و اینستاگرام، جایگاه خود را در عرصه دیجیتال مارکتینگ به خوبی حفظ کرده است. با پایان سال 2017 تعداد کاربران توییتر 300 میلیون نفر اعلام شد! و البته طبق همین آمار، میزان فعالیت در آن روزانه 12 درصد افزایش می یابد؛ این دو رقم به تنهایی دلایل کافی برای تبلیغات در توییتر می‌باشند.

چرا باید در توییتر سرمایه گذاری کنیم؟
روزانه به تعداد کاربران توییتر افزوده میشود و پیشبینی میشود که انگیزه و دلیل آنها از عضویت در این رسانه، آسان، مختصر و سریع بودن آن باشد. اما ارقام به خودی خود واضح تر از هر توضیح دیگری بازگو کننده حقیقت هستند پس بیایید نگاهی بیاندازیم به آخرین آمار ماه دسامبر 2017:

هم اکنون توییتر 330 میلیون عضو فعال دارد و طبق نظرسنجی انجام شده از کاربران، تاکنون 69 درصد آنها از طریق توییتر طرفدار یک برند شده اند و 79 درصد آنها، آن برند را به دوستان خود از طریق ریتوییت معرفی کرده اند.

بنابراین زمان آن رسیده است که بیشتر با این شبکه آشنا شوید تا از یافتن مخاطبین حداکثری و البته متنوع در شبکه های اجتمایی متفاوت بهره مند شوید.

اینفلوئنسر مارکتینگ
به راستی که سال 2017 سال شکوفایی اینفلوئنسر مارکتینگ بوده است. برند های معتبر برای جذب اینفلوئنسرها در رقابت تنگاتنگی از یکدیگر برای تبلیغ هر چه بیشتر محصول و سرویس خود، پیشی میگیرند و به وضوح این روند در سال 2018 بیشتر مشاهده خواهد شد.

برخی از صاحبان برند ها تصور میکنند فقط به صرف اینکه در یک عکس، شخص اینفلوئنسر محصول شما را دست گرفته است و میگوید "من عاشق این محصول هستم" ؛ عمل بازاریابی انجام شده است. اگر صادقانه بخواهیم قضاوت کنیم این نوع تبلیغات تکراری و حوصله سر بر هستند. در سال 2018 کمپین های تبلیغات آنلاین شما از طریق اینفلوئنسر ها باید بر تولید محتوا تمرکز داشته باشند و نباید شبیه تبلیغات بی فکر اتوماتیک به نظر برسند. به بیان ساده تر اینفلوئنسر شما با محصولی که میخواهد تبلیغ کند باید همخوانی داشته باشد و در تبلیغ به درستی نحوه استفاده از آن محصول را نشان دهند.

مثلا یک دندانپزشک مشهور میتواند به عنوان یک اینفلوئنسر مارکتینگ برای برند یک خمیردندان تبلیغ کند و نه تبلیغات برای یک برند ماشین!

پیشبینی میشود که در سال 2018 برند های کوچکتر نیز به بهره از بازار داغ اینفلوئنسر ها دست به ساخت ویدئو های تبلیغاتی و انتشار انها در یوبیوب خواهند کرد. بنابراین شما باید به فکر تولید محتوا و ویدئویی خلاق و متمایز از دیگر رقبایتان باشید.

کارشناسان حرفه ای تولید محتوا قادر به تحت تاثیر قرار دادن احساسات مخاطبان و متعاقبا بیشتر مشتاق کردن آنها میشوند. همیشه قبل از شروع همکاری با اینفلوئنسر خود، این سوالات را از خود بپرسید: چه موضوع جدیدی را میتوانید در این تبلیغ بگویید؟ چگونه میخواهید پیام خود را انتقال دهید؟ مخاطب شما چه نفعی از این محتوا خواهد برد؟

پیشنهاد میکنیم برای مطالعه مقالات جدید آموزش دیجیتال مارکتینگ و سئو سایت به وب سایت ویرلن مراجعه کنید.

توجه: مطالب منتشرشده در بخش رپورتاژ آگهی توسط شرکت‌های ثالث تهیه شده و جنبه تبلیغاتی یا بیانیه خبری دارند. این مطالب فقط جهت بازنشر در اختیار ما قرار گرفته و لذا شهرسخت‌افزار مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بدون عضویت در سایت

• هیچ نظری یافت نشد

ورود به شهرسخت‌افزار