لطفا
درباره حافظه ssd هم راهنمایی کنید
اصلا نمیدونم باید بگیرم یا نه یا چقدر از بودجه را باید براش هزینه کنم و چه ظرفیت و مارک ومدلی باید بگیرم
سلام
میخوام مین و سی پی یو و رم و پاورم را عوض کنم.
حدودا 12 میلیون یا کمی بیشتر هم بودجمه
ممنون از راهنمایینون
- - - Updated - - -
GP580A-EUD green
i5 9400f
TUF B360-PRO GAMING
یه بنده خدایی هم اینها را پیشنهاد داد نظرتون؟
لطفا
درباره حافظه ssd هم راهنمایی کنید
اصلا نمیدونم باید بگیرم یا نه یا چقدر از بودجه را باید براش هزینه کنم و چه ظرفیت و مارک ومدلی باید بگیرم
سلام اگر امکان افزایش بودجه داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i5 10400
main asus b460 tuf
پاور هم سعی کنید از سری UK PLUS یا HP EVO تهیه کنید .
ممنون رم چی بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
???نظری ندارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم دو ماجول باس 3000 کروشیال یا از برند geil تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم امروزی و ویندوز 10 نیاز به حافظه ssd داره . همون مدل 240 گیگی کفایت میکنه . برند ای دیتا su630
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks