فایل پیوست
سلام یه کیس که فقط واسه دیدن فیلم ازش استفاده میشه قدیمیه ویندوز که روش نصب شده ولی هر نرم افزاری که میخوام نصب کنم ریستارت میشه و صفحه آبی میاد هر نرم افزاری مثلا نرم افزار کارت گرافیک یا صدا یا km player هرچیزی این اتفاق میوفته مشکل از چیه؟
+AMD althon x64 5200+
Ram 1 ddr2
Asus m2n-x plus
9400 gt
آخرین ویرایش توسط mehdi021 در تاریخ 29-08-19 انجام شده است
|
|
فایل پیوست
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم های قدیمی پروسه عیب یابی طولانی دارد و باید با دقت به حرف های من توجه کنید
------------
اسکرین شات از قسمت OVERVIEW از برنامه HD SENITEL
اگر باز بلو اسکرین داشتی نسخه پرتابل HDTUNE رو پیدا کرده و از قسمت HEALTH شات بگیرید
-----------------------------------
با توجه به BSOD
برنامه PASSMARK MEMTEST را دانلود نموده و ایزو رو رایت کرده و سیستم رو باهاش بوت کرده و بگذارید رم سیستم رو تست کند . اگر یک خطا داد رم شما خراب شده است .
mehdi021 (29-08-19)
هارد بد سکتور داره ولی روش ویندوز نصب بوده و تا دیروز کار میکرده
ممنون من رم دیگه هم دارم تست میکنم با اون و کارایی هم که گفتید انجام میدم و اینکه یه چیز دیگه که الان فهمیدم اینکه صفحه آبی دادنش منظمه یعنی مثلا وقتی سیستم رو روشن میزارم هر یه ربع 20 دقیقه این جوری میشه و ریستارت میشه
اسکرین شات بگیرید از هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدسکتور زیاد میشه و دلیل ریست هم میتونه باشه
تا دیروز کار میکرده دلیلی بر کارکرد صحیح هارد بدسکتوری نیست .بدسکتور افزایش پیدا میکنه
mehdi021 (29-08-19)
یه رم 2 گیگ داشتم انداختم روش ولی بازم همینطوری صفحه آبی میداد از HD tune اسکرین میدم
ممنون بابت راهنماییی
|
|
پیوست پیوست
دوست عزیز به نظر این هارد را جایگزین کنید . اصلا مناسب نصب ویندوز به عنوان هارد اول نیست . کلکسیونی از خطاها دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (30-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks