در خیلی از کارت ها محدودیت هایی در بایوس اعمال میشه . اگر قصد داری کارت اورکلاک دائمی بشه باید بایوس ادیت بشه و محدودیت ها حذف بشه
با سلام.
قبلاً هم این موضوع رو مطرح کرده بودم امام به جواب درستی نرسیدم . الان که دوباره این موضوع رو میزارم بخاطر اینکه کارت قبلیم مشکل پیدا کرد نمیددونم به خاطر همین اورکلاک شدن اتومات بود یا نه.
کارت قبلیم HD 5750 1gb 128bit بود با مشخصات GPU clock 700 و memory clock 1000 در حالت استاندارد ولی توی بازی gpu در حالت استاندارد بود و memory تا 2000 افزایش پیدا می کرد که متاسفانه دیروز مشکل پیدا کرد و مجبور شدم عوضش کنم.
الان GTX 750 1gb 128bit گرفتم با مشخصات : gpu 1058 - boost 1137 و memory 1253 در حالت استاندارد که با این کارت هم همین مشکل رو دارم که توی بازی فرقی نداره چه بازیه باشه gpu clock تا 1205 و memory clock تا 2500 مگاهرتز افزایش پیدا میکنه.
ضمناً تمام تنظیمات در حالت دیفالت می باشد.
لطفاً راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.
مشخصات سیستم :
i3-3220
8gb ddr3
Asrock P67 performance gaming gear fatality
gtx 750 1gb
|
|
در خیلی از کارت ها محدودیت هایی در بایوس اعمال میشه . اگر قصد داری کارت اورکلاک دائمی بشه باید بایوس ادیت بشه و محدودیت ها حذف بشه
من نمی خوام اورکلاک دائم بشه. میخوام روی حالت استاندارد باشه. (کلاً میخوام اورکلاک اتوماتیک برداشته بشه و در حالت استاندارد باشه توی بازیها).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه از مادربرد باشه؟؟؟
ببین از یه کارت گرافیگ قدیمی مثل همین که داری انتظار اورکلاک نداشته باش
این کارت قدیمیه
اصلا طرف اورکلاک نرو
ایه کارت اصلا به صورت پیشفرض داره زور خودشو تو بازی ها میزنه
یعنی gtx750 اصلا قدرت چندانی نداره که بخاد اورکلاک هم بشه تازه
البته بازی های تاپ حال حاضر رو شاید بتونه در تنظیمات پایین اجرا کنه
اورکلاک چمشگیر همونطوری که تویه اخبار میبینی مال خوره های اورکلاکر هست و cpu های قوی
تو بحث کارت گرافیک خیلی کمتر خبر میشنویم که بشه حتی کارت گرافیک قوی رو هم اورکلاک کرده باشن
با اورکلاک با یه کارت گرافیک قدیمی کارایی ناچیزی به دست میاری در مقابل ریسک خرابی ایی که داره
با همین کارتی که داری ،، تنظیمات بازی های سنگین رو کم کن تا فریم بیشتری بده.
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
mahone (01-12-18)
ببینید من به هیچ عنوان کارت رو اروکلاک نمیکنم. خود سیستم اتوماتیک این کار رو انجام میده. تمام تنظیمات روی حالت دیفالت هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم میخوام این مشکل رو حل کنم که دیگه اورکلاک نشه. الان باید چیکار کنم؟؟؟
ضمناً همین کارت رو روی مادربرد giga p67A-ud3r تست کردم و همچین مشکلی نداشت. فرکانس های کارت روی حالتی که خود شرکت انویدیا گذاشته فعالیت می کرد.
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 01-12-18 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
سلام. افزایش فرکانس هسته GPU که مربوط به Max Boost خود انویدیا هستش و کاملاً استاندارد هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افزایش فرکانس Memory هم مربوط به نرم افزار مانیتورینگ شما هستش. فرکانس Clock حافظه های کارت گرافیک شما همون 1253MHz هستش که با توجه به نوع معماری حافظه های GDDR5 در اصل 5010MHz GDDR5 هستش.
در اصل همه چیز درست و استاندارد هستش و مشکلی وجود نداره. این مقادیر اورکلاک محسوب نمی شوند و باید به همین صورت باشند.
.
.
....
......
AMD>INTEL (01-12-18), DOOM999 (01-12-18), mahone (01-12-18), SajjadKhati (01-12-18)
|
|
فرکانس memory در مانیتورینگ به وسیله msi afterburner باید 5000 مگاهرتز نمایش داده بشه نه 2505. در مورد gpu clock در حالت بوست باید طبق چیزی که داخل سایت گیابایت زده و gpuz نمایش میده باید 1137 باشه نه 1253.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا سیستمی که این گرافیک رو روش تست کردم (کارت گرافیک HD 6870) روشه که با نرم افزار msi afterburner فرکانس های اصلی رو نشون می داد یعنی gpu clock 900 و memory 1050 که فرکانس استاندارد همین کارت هستش.
توی بازی یک عکس آپلود میکنم که بهتر متوجه بشین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://uupload.ir/files/6jex_gpu_clock.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 01-12-18 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
ببینید فرکانس Boost هسته GPU کارت های گرافیک مبتنی بر پردازنده های گرافیکی انویدیا در شرایط مختلف دما، حرارت و ... می تونه فراتر از مقدار نامی هم بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال فرکانس Boost این مدل کارت گرافیک ASUS GTX 750 1GB طبق مشخصات فنی ارائه شده در وب سایت رسمی سازنده حداکثر 1137MHz عنوان شده ولی تو این بررسی فرکانس نام برده حتی به 1188MHz هم رسیده.
در مورد فرکانس حافظه های کارت گرافیکتون هم دوباره تکرار می کنم کلاک تراشه های حافظه کارت گرافیک شما 1253MHz هستش که به دلیل معماری تراشه های حافظه GDDR5 این مقدار ضرب در 4 میشه و فرکانس موٍثر 5010MHz عملیاتی خواهد شد.
معماری و مدل مانیتورینگ کارت های گرافیک مجهز به تراشه های گرافیکی AMD/ATI در نسل های مختلف با کارت های گرافیک مجهز به GPU های انویدیا کاملاً متفاوت هستند. برای مثال GPU به کار رفته در کارت گرافیکی Radeon HD6870 اصلاً فرکانس Boost نداره.ضمنا سیستمی که این گرافیک رو روش تست کردم (کارت گرافیک HD 6870) روشه که با نرم افزار msi afterburner فرکانس های اصلی رو نشون می داد یعنی gpu clock 900 و memory 1050 که فرکانس استاندارد همین کارت هستش.
دوباره تکرار میکنم کارت گرافیک شما شرایطی کاملاً استاندارد داره.
موفق باشید.
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks