باتری cmos که یک باتری cr2032 سه ولت هست را تعویض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
IMG_20181029_164811.jpgسلام دوستان یه مادربورد ASUS H61M-PRO هستش سیستم رو روشن میکنی این پیغام رو میزنه
دوباره باید وارد بایوس بشم و تنظیمات رو درست کنم و خارج شم
Please enter setup to recover BIOS setting
press f1 to run SETUP
بایوس روهم آپدیت کردم بازم مشکلش برطرف نشد
آخرین ویرایش توسط black co در تاریخ 29-10-18 انجام شده است
|
|
باتری cmos که یک باتری cr2032 سه ولت هست را تعویض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اون رو هم تعویض کردم باز مشکل حل نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن بایوس را به آخرین نسخه سایت ایسوس اپدیت کنید . اگر باز مشکل باقی بود مادربرد باید توسط تعمیرکار بررسی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
وارد بایوس بشین قسمت BOOT گزینه Wait For 'F1' if Error غیر فعال بکنید Disabled بعد هم F10 بزنید Save
black co (31-10-18)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز چون تو قسمت تنظیمات هارد از IDE به جای AHCI استفاده کردم برای اینکه ویندوز xp روش نصب شه هر بار مجبورم وارد بایوس شم و تغییرش بدم تنظیمات رو ، یه برنامه داره که فقط روی ویندوز xp کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nima061 (31-10-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks